بررسی میزان غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در میگوهای ببری سبز (P.semisulcatus) وحشی و پرورشی خلیج فارس در محدوده آبهای استان بوشهر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در میگوهای ببری سبز (P.semisulcatus) وحشی و پرورشی خلیج فارس در محدوده آبهای استان بوشهر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در میگوهای ببری سبز (P.semisulcatus) وحشی و پرورشی خلیج فارس در محدوده آبهای استان بوشهر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در میگوهای ببری سبز (P.semisulcatus) وحشی و پرورشی خلیج فارس در محدوده آبهای استان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در میگوهای ببری سبز (P.semisulcatus) وحشی و پرورشی خلیج فارس در محدوده آبهای استان بوشهر :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: میگوی ببری سبز، اسیدهای چرب امگا ۳، اسیدهای چرب امگا ۶، خلیج فارس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.