بررسی میزان غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در میگوهای ببری سبز (P.semisulcatus) وحشی و پرورشی خلیج فارس در محدوده آبهای استان بوشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در میگوهای ببری سبز (P.semisulcatus) وحشی و پرورشی خلیج فارس در محدوده آبهای استان بوشهر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در میگوهای ببری سبز (P.semisulcatus) وحشی و پرورشی خلیج فارس در محدوده آبهای استان بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در میگوهای ببری سبز (P.semisulcatus) وحشی و پرورشی خلیج فارس در محدوده آبهای استان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در میگوهای ببری سبز (P.semisulcatus) وحشی و پرورشی خلیج فارس در محدوده آبهای استان بوشهر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۳

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: میگوی ببری سبز، اسیدهای چرب امگا ۳، اسیدهای چرب امگا ۶، خلیج فارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.