مقایسه آزمایشگاهی تاثیر نوشیدنی کوکاکولا بر ریز سختی سطحی دو نوع کامپوزیت با بیس سیلوران و متیل متاکریلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه آزمایشگاهی تاثیر نوشیدنی کوکاکولا بر ریز سختی سطحی دو نوع کامپوزیت با بیس سیلوران و متیل متاکریلات دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه آزمایشگاهی تاثیر نوشیدنی کوکاکولا بر ریز سختی سطحی دو نوع کامپوزیت با بیس سیلوران و متیل متاکریلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه آزمایشگاهی تاثیر نوشیدنی کوکاکولا بر ریز سختی سطحی دو نوع کامپوزیت با بیس سیلوران و متیل متاکریلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه آزمایشگاهی تاثیر نوشیدنی کوکاکولا بر ریز سختی سطحی دو نوع کامپوزیت با بیس سیلوران و متیل متاکریلات :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: از ویژگی های یک ماده ترمیم مناسب داشتن خصوصیات مکانیکی قابل قبول، محافظت دندان در برابر پوسیدگی و کاربرد آسان درکلینیک می باشد. رژیم غذایی افراد می تواند بر روی خواص مواد ترمیمی در دهان تاثیر بگذارد. از آن جایی که یکی از خصوصیات مهم ترمیم های کامپوزیت خواص مکانیکی از جمله سختی آن می باشد، لذا این مطالعه با هدف مقایسه آزمایشگاهی تاثیر نوشیدنی کوکاکولا بر ریز سختی سطحی دو نوع کامپوزیت با بیس سیلوران و متیل متاکریلات انجام گرفت.روش کار: در این مطالعه آزمایشگاهی مداخله گرانه تعداد ۳۰ نمونه از هر یک از کامپوزیت های با بیس سیلوران (Filtek p90، ۳M Dental Products، USA) و بیس متیل متاکریلات (Filtek p60، ۳M Dental Products، USA) با قطر ۵mm و ارتفاع ۲mm تهیه شد. نمونه ها به چهار گروه تقسم شدند: گروه ۱:Filtek p90 بدون قرارگرفتن در کوکاکولا، گروه ۲:Filtek p90 پس از قرارگرفتن در کوکاکولا، گروه ۳:Filtek p60 بدون قرارگرفتن در کوکاکولا، گروه ۴:Filtek p60 پس از قرارگرفتن در کوکاکولا. نمونه ها در نوشابه معمولی (کوکاکولا، خوشگوار. تهران، ایران) در دمای اتاق برای ۷ روز با تناوب ۳ بار در روز و برای ۲۰ دقیقه در هر بار قرار گرفت و در بقیه ساعات شبانه روز در آب مقطر نگهداری شدند. سپس، ریزسختی کلیه نمونه ها با استفاده از دستگاه سختی سنجی ویکرز (Buehler، Lake Bluff، IL، USA) تحت نیروی ۵۰۰ گرم و به مدت ۱۵ ثانیه اندازه گیری شد. تحلیل داده ها با به کار گیری نرم افزار SPSS نسخه ۱۸ و آزمون t مستقل انجام گرفت (۰.۰۵=a).یافته ها: میانگین ریز سختی نمونه ها درگروه ۱، ۲.۶۵±۶۸.۲۸، گروه ۲، ۶.۶۱±۵۹.۵۶، گروه ۳، ۲.۳۸±۹۳.۵، گروه ۴، ۵.۴۷±۸۶.۷۶ می باشد. نتایج مطالعه نشان داد سختی هر دو کامپوزیت Filtek p60 و Filtek p90 قبل و بعد از قرار گرفتن در کوکاکولا کاهش معنی داری داشتند (۰.۰۵> P).نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد کوکاکولا سختی هردو کامپوزیت Filtek p60 و Filtek p90 را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد ولی این میزان کاهش برابر می باشد.

کلید واژه: سختی سطحی، کامپوزیت با بیس سیلوران، کامپوزیت متیل متاکریلات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.