بررسی برخی ویژگی های افزاینده رشدی جدایه های باکتریایی به دست آمده از کودهای جانوری و شناسایی جدایه های برگزیده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی ویژگی های افزاینده رشدی جدایه های باکتریایی به دست آمده از کودهای جانوری و شناسایی جدایه های برگزیده دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی ویژگی های افزاینده رشدی جدایه های باکتریایی به دست آمده از کودهای جانوری و شناسایی جدایه های برگزیده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی ویژگی های افزاینده رشدی جدایه های باکتریایی به دست آمده از کودهای جانوری و شناسایی جدایه های برگزیده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی ویژگی های افزاینده رشدی جدایه های باکتریایی به دست آمده از کودهای جانوری و شناسایی جدایه های برگزیده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار

تعداد صفحات :۲۱

سابقه و هدف: رشد گیاهان در خاک های کشاورزی وابسته به فاکتورهای زیستی بسیاری می باشد. باکتری های افزاینده رشد گیاه از راه های مستقیم و غیرمستقیم می توانند مایه افزایش رشد و عملکرد در گیاهان زراعی شود. کاهش پیامدهای ناخواسته بهره گیری بیش از اندازه نهاده های کودی و رسیدن به سطح پایدار و مطلوب تولید از اهداف کشاورزی پایدار است. بهره گیری از ریزجانداران به دلیل بهبود حاصلخیزی خاک و جذب عناصر غذایی، منجر به افزایش رشد و عملکرد گیاهان و بهبود سلامت خاک می شود. هدف از این پژوهش جداسازی و خالص سازی باکتری ها از کودهای جانوری، ارزیابی ویژگی های افزاینده رشدی گیاه آنها و شناسایی جدایه های برگزیده بود.مواد و روش ها: در این پژوهش برای شناسایی ویژگی های افزاینده رشد باکتری ها، از ده نمونه کود جانوری سرزمین های گوناگون، ۲۷ جدایه در محیط NBRIP جامد بر پایه پیدایش هاله، تندی رشد و ویژگی های مورفولوژیک، خالص سازی شدند و سپس از دیدگاه ویژگی های PGP شامل توان ساخت اکسین، سیدروفور، HCN، حل کردن فسفات های نامحلول و تراوش آنزیم های پروتئاز، سلولاز، آلفا آمیلاز و فیتاز ارزیابی شد و در پایان جدایه های برگزیده بر پایه ۱۶S rRNA شناسایی شدند.یافته ها: از میان جدایه های بررسی شده جدایه شماره ۷ با آزادسازی ۱۳.۳ و ۳۷۳ میلی گرم در لیتر فسفر از فسفات آلومینیوم و تری کلسیم فسفات بیش ترین توان انحلال فسفات های نامحلول را نشان دادند. همبستگی منفی معنی داری (p£۰.۰۱، r=-0.86) میان توان انحلال تری کلسیم فسفات و PH وجود داشت. همچنین جدایه ۲۱ بیش ترین میزان اکسین را به اندازه ۵۲.۸ میلی گرم در لیتر فراوری نمود. تنها جدایه های ۵۳ و ۳۰ توان ساخت HCN را دارا بودند. از مجموع ۲۷ جدایه باکتریایی بررسی شده تنها سه جدایه توان تراوش هر سه آنزیم پروتئاز، آلفا آمیلاز و کربوکسی متیل سلولاز را فرآوری نموده و جدایه ۴۹ بیش ترین هاله را در اندازه گیری هر سه آنزیم نشان داد. سنجش فعالیت فیتاز برون یاخته ای نشان داد که تنها ۶ جدایه توان ساخت این آنزیم هستند. آنالیز توالی های ۱۶S rRNA جدایه های برگزیده نشان داد که جدایه های یاد شده همانندی بسیاری به باکتری های جنس های Enterobacter، Sphingobium و Serratia داشتند. تنها یکی از سه جدایه برگزیده هاله اندکی در محیط CAS-agar پدید آورد و دو جدایه دیگر. و بدون توان ساخت سیدروفور بودند.نتیجه گیری: ویژگی های افزاینده رشدی گیاه در جدایه های باکتریایی بررسی شده در این پژوهش نشان داد که برخی از جدایه ها توانایی بهره گیری بالقوه به عنوان باکتری افزاینده رشد گیاه را دارا می باشند. آن دسته از جدایه های توانمند در ساخت آنزیم های پروتئاز، آمیلاز و سلولاز نه تنها دارای توانایی بهره گیری در بخش کشاورزی هستند بلکه وابسته به اهمیت این دسته از آنزیم ها به ویژه پروتئاز و آمیلاز در صنعت می توانند از این نظر نیز مورد بررسی قرار گیرند.

کلید واژه: تری کلسیم فسفات، فسفات آلومینیوم، اکسین، فیتاز، افزاینده رشد گیاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.