اثر کود های مولیبدات آمونیوم و سیلیکات سدیم بر ویژگی های کمی و کیفی گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کود های مولیبدات آمونیوم و سیلیکات سدیم بر ویژگی های کمی و کیفی گندم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کود های مولیبدات آمونیوم و سیلیکات سدیم بر ویژگی های کمی و کیفی گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کود های مولیبدات آمونیوم و سیلیکات سدیم بر ویژگی های کمی و کیفی گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کود های مولیبدات آمونیوم و سیلیکات سدیم بر ویژگی های کمی و کیفی گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۱۲

مولیبدن (Mo) از عناصر ضروری و سیلیسیم (Si) از عناصر مفید برای رشد گیاه گندم می باشند. به منظور بررسی اثر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد گندم (Triticumaestivum L.) در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰، این آزمایش مزرعه ای در اراضی ایستگاه تحقیقات خاک و آب کرج روی گندم رقم شیراز انجام شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی شامل دو فاکتور مولیبدن به صورت مولیبدات آمونیم در سه سطح صفر، ۱۰ و ۲۰ کیلوگرم در هکتار و سیلیسیم به صورت سیلیکات سدیم در سه سطح صفر، ۳۰۰ و ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار و با سه تکرار در یک خاک شنی انجام گرفت. توصیه کودی بر اساس آزمون خاک و توصیه موسسه تحقیقات خاک و آب انجام شد. قبل از برداشت از هر کرت ۱۰ نمونه تصادفی به منظور بررسی طول سنبله و تعداد دانه در سنبله برداشت شد و سپس بوته های گندم از سطح شش مترمربع کف بر شدند. صفات عملکرد دانه، کاه، وزن هزار دانه و درصد پروتئین دانه اندازه گیری شدند. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد در تیمارهایی که مولیبدات آمونیم به میزان ۱۰ کیلوگرم در هکتار به خاک افزوده شده بود، اثر مثبت معنی داری در سطح یک درصد روی تعداد دانه در سنبله، عملکرد دانه و درصد پروتئین از خود نشان داد. به طوری که عملکرد دانه گندم به طور متوسط از ۳۵۶۶ کیلوگرم در هکتار به ۴۰۸۵ کیلوگرم در هکتار (۱۴.۵۳ درصد) و میزان پروتئین از ۱۲.۸۹ درصد به ۱۴.۴۲ درصد (۱۲ درصد) افزایش داشت. غلظت مولیبدن دانه از ۳.۵۴ به ۵.۴۰ میلی گرم در کیلوگرم افزایش یافت. اثر مولیبدن بر طول سنبله، وزن هزار دانه و عملکرد کاه معنی داری نبود. تیمار ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار سیلیکات سدیم اثر معنی داری در سطح یک درصد بر عملکرد کاه داشت و مقدار آن را از ۸۰۷۴ کیلوگرم در هکتار به ۹۱۸۸ کیلوگرم در هکتار (۱۴ درصد) افزایش داد.

کلید واژه: مولیبدات آمونیم، سیلیکات سدیم و درصد پروتئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.