مقاله بررسی سازندهای زمین شناسی، شیب و رخساره های ژئومرفولژی در تولید رسوب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سازندهای زمین شناسی، شیب و رخساره های ژئومرفولژی در تولید رسوب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سازندهای زمین شناسی، شیب و رخساره های ژئومرفولژی در تولید رسوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سازندهای زمین شناسی، شیب و رخساره های ژئومرفولژی در تولید رسوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سازندهای زمین شناسی، شیب و رخساره های ژئومرفولژی در تولید رسوب :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

این تحقیق در حوضه آبخیز بازیافت استان چهار محال و بختیاری با هدف اولویت بندی بعضی از سازندهای زمین شناسی از نظر حساسیت به فرسایش و تولید رسوب و مقایسه رسوب تولید شده از سطح رخساره های ژئومرفولوژی انجام گردیده است. مراحل انجام کار کار بددین شرخ بود که پس از رسم نقشه واحدهای کاری، بر روی ۱۴ واحد کاری با سازندهای کنگلومرای بختیاری، آغاجاری، آسماری و هرمز با رخساره فرسایش شیاری، آبراهه ای و دامنه منظم اقدام به احداث پلات گردید. اطلاعات بدست آمده از نمونه برداریهای انجام شده از هرز آب و رسوب در قالب برنامه کامپیوتری ذخیره و سپس، با ساخت یک برنامه میزان رسوب تولید شده از سطح هر پلات در نمونه برداریهای مختلف محاسبه گردید. در ادامه با استفاده از Quattropro هیستوگرامهای مربوطه رسم شدند تا مقایسه میزن رسوب تولیدی از سطح پلاتهای مختلف در فواصل زمانی متفاوت امکانذیر شود. بر اساس اطلاعات بدست آمده از میران هرز آب و رسوب انباشته شده درون بشکه ها، رسوب تولید شده از سطح هر پلات بدست آمد. نتایج حاصل از این تحقیق به شرح زیر بود:
۱- تشکیلات بختیاری با رخساره فرسایش شیاری در کلاسهای شیب ۱۰-۱۹% ، ۲۰-۲۹% و ۳۰-۳۹% با افزایش شیب میزان رسوب افزایش می یابد و در کلاس شیب ۵۰-۵۹% تولید رسوب کاهش می یابد.
۲- در تشکیلات بختیاری با رخساره فرسایش آبراهه ای، تشکیلات آغاجاری با فرسایش شیاری و همچنین تشکیلات آسماری با رخساره فرسای شیاری نیز افزایش مقدار رسوب همگام با افزایش شیب وجود دارد.
۳- در شتکیلات آغاجاری با رخساره فرسایش آبراهه ای نسبت به تشکیلات بختیاری یا رخساره مشابه رسوب کمتری تولید می شود.
۴- میزان رسوب تولید شده از تشکیلات هرمز بالائی از میزان رسوب تولید شده از تشکیلات بختیاری و آغاجاری با شیب و رخساره مشابه کمتر و از آسماری بیشتر است.
۵- پس از تشکیلات بختیاری سازندهای آغاجاری، هرمز و آسماری به ترتیب از نظر میزان تولید رسوب در اولویت های ۲ تا ۴ قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.