بررسی تغییرات غلظت سرمی آنزیم های مربوط به فونکسیون کبد (ALT AST LDH) متعاقب از مصرف آرسنیک و اثرات محافظتی روی در رت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات غلظت سرمی آنزیم های مربوط به فونکسیون کبد (ALT AST LDH) متعاقب از مصرف آرسنیک و اثرات محافظتی روی در رت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات غلظت سرمی آنزیم های مربوط به فونکسیون کبد (ALT AST LDH) متعاقب از مصرف آرسنیک و اثرات محافظتی روی در رت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات غلظت سرمی آنزیم های مربوط به فونکسیون کبد (ALT AST LDH) متعاقب از مصرف آرسنیک و اثرات محافظتی روی در رت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات غلظت سرمی آنزیم های مربوط به فونکسیون کبد (ALT AST LDH) متعاقب از مصرف آرسنیک و اثرات محافظتی روی در رت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۳

پیش زمینه و هدف: آرسنیک ازجمله عناصر سمی است. عنصر روی با خاصیت آنتا گونیستی با آرسنیک می تواند نقش محافظتی در برابر سمیت این فلز داشته باشد.این مطالعه به بررسی نقش محافظتی روی بر سمیت آرسنیک بر روی پارامترهای سرمی مربوط به عملکرد کبد می پردازد.مواد و روش ها: تعداد ۶۰ سر موش صحرایی نر از نژاد ویستار در ۱۰ گروه آزمایشی تقسیم بندی شدند. گروه های تقسیم شده به ترتیب در دوره کوتاه مدت شامل گروه های کنترل، آرسنیک به مقدار۴۰ mg/l و ۸۰، روی به میزان ۴۰ mg/l و ۴۰ mg/l آرسنیک و روی را به صورت هم زمان دریافت کردند و در دوره بلندمدت گروها نصف دوز دوره کوتاه مدت را به صورت تجویز خوراکی دریافت کردند. و خون گیری بعد از اتمام یک دوره ۱۵ و ۴۵ روزه انجام شد و سطح سرمی آنزیم های مربوط به عملکرد کبد اندازه گیری شد.یافته ها: بررسی نتایج نشان می دهد که دوزهای مختلف آرسنات سدیم باعث کاهش فعالیت لاکتات دهیدروژناز، آسپارتات آمینو ترانسفراز و آلانین آمینو ترانسفراز نسبت به گروه کنترل می شود. همچنین استفاده هم زمان آرسنیک – روی باعث افزایش فعالیت این آنزیم ها می شود. (P<0.05).نتیجه گیری: یافته های حاصل از این تحقیق نشان می دهد که روی می تواند نقش محافظتی در برابر مسمومیت ایجادشده توسط آرسنیک بر سطح سرمی آنزیم های مربوط به عملکرد کبد داشته باشد.

کلید واژه: آرسنیک، عملکرد کبد، روی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.