الگوی بررسی ویژگی های اجتماعی- روانی بازدیدکنندگان پارک های جنگلی به عنوان ابزار مدیریت پارک ها (مطالعه موردی: پارک جنگلی دلند)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی بررسی ویژگی های اجتماعی- روانی بازدیدکنندگان پارک های جنگلی به عنوان ابزار مدیریت پارک ها (مطالعه موردی: پارک جنگلی دلند) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی بررسی ویژگی های اجتماعی- روانی بازدیدکنندگان پارک های جنگلی به عنوان ابزار مدیریت پارک ها (مطالعه موردی: پارک جنگلی دلند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی بررسی ویژگی های اجتماعی- روانی بازدیدکنندگان پارک های جنگلی به عنوان ابزار مدیریت پارک ها (مطالعه موردی: پارک جنگلی دلند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی بررسی ویژگی های اجتماعی- روانی بازدیدکنندگان پارک های جنگلی به عنوان ابزار مدیریت پارک ها (مطالعه موردی: پارک جنگلی دلند) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های محیط زیست

تعداد صفحات :۱۰

استفاده مطلوب از یک فضای تفرجی هنگامی انجام می شود که آن محیط بتواند پاسخگوی نیازهای اجتماعی- روحی و روانی مراجعه کنندگان علاوه بر تامین سایر نیازهای آنها باشد. به عبارت دیگر، مناطق تفرجی باید بر مبنای نیازهای مختلف اجتماعی- روانی و موقعیت گروه های استفاده کننده طراحی شوند. این موضوع، در پارک جنگلی دلند واقع در شرق گرگان در ایران بررسی شد. در مطالعه حاضر، ویژگی های- اجتماعی روانی بازدیدکنندگان پارک جنگلی دلند بررسی شد و راهکارهایی برای بهینه سازی شرایط پارک بر مبنای نیازهای اجتماعی- روانی بازدیدکنندگان ارایه شد. این مطالعه، با تکمیل ۱۶۸ پرسشنامه در فصول تابستان و پاییز سال ۱۳۹۱ در پارک جنگلی دلند انجام شد. روایی پرسشنامه توسط دو تن از متخصصان تایید و پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ محاسبه شد. نتایج نشان داد بیشتر بازدیدکنندگان با هدف کسب آرامش روحی و تفرج به این منطقه می آیند. همچنین، بیشتر افراد تمایل دارند امنیت پارک با همکاری توام مامورین نیروی انتظامی و نگهبانان پارک تامین شود (حدود ۷۲ درصد افراد). در بخش آمار تحلیلی، آزمون کای اسکویر جهت بررسی ارتباط بین جنسیت افراد با برخی پارامترها استفاده شدند. نتایج این مطالعه می تواند، بازتابی از وضعیت موجود در پارک و انتظار بازدیدکنندگان از مدیریت پارک باشد که می تواند جهت مدیریت بهینه پارک و تامین رضایت بازدیدکنندگان مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: پارک های جنگلی، بازدیدکنندگان، ویژگی های اجتماعی، روانی، پارک جنگلی دلند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.