مقایسه پتانسیل تولید اتانول از بیوماس لیگنوسلولزی گونه های هالوفیت در مناطق بیابانی (مطالعه موردی: Atriplex leucoclada و Suaeda vermiculata)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه پتانسیل تولید اتانول از بیوماس لیگنوسلولزی گونه های هالوفیت در مناطق بیابانی (مطالعه موردی: Atriplex leucoclada و Suaeda vermiculata) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه پتانسیل تولید اتانول از بیوماس لیگنوسلولزی گونه های هالوفیت در مناطق بیابانی (مطالعه موردی: Atriplex leucoclada و Suaeda vermiculata)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه پتانسیل تولید اتانول از بیوماس لیگنوسلولزی گونه های هالوفیت در مناطق بیابانی (مطالعه موردی: Atriplex leucoclada و Suaeda vermiculata)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه پتانسیل تولید اتانول از بیوماس لیگنوسلولزی گونه های هالوفیت در مناطق بیابانی (مطالعه موردی: Atriplex leucoclada و Suaeda vermiculata) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی اکوسیستم بیابان

تعداد صفحات :۱۳

ذخایر نفت جهان به سرعت در حال مصرف شدن است و پیش بینی می شود که تا اواسط این قرن پایان پذیرد. همین امر سبب شده است تا منابع جدیدی برای تولید سوخت مکمل اتانول معرفی شود. بااین حال، تامین اتانول از منابعی که برای تولید غذا استفاده می شوند، می تواند باعث کمبود مواد غذایی و تهدید امنیت غذایی گردد؛ بنابراین بهره برداری از اراضی شور در مناطق خشک و بیابانی برای تولید بیوماس لیگنوسلولزی که ارزش غذایی ندارد و می تواند به اتانول تبدیل شود و در عین حال تاثیری بر تولید غذای انسان ندارد، ضروری است. هالوفیت ها که بیوماس زیادی را با استفاده از منابع شور مانند آب و خاک شور تولید می کنند، می توانند به عنوان یک جایگزین مهم در این مناطق محسوب شوند. در این تحقیق، دو گونه هالوفیت Atriplex leucoclada و Suaeda vermiculata از اراضی شور استان های فارس، هرمزگان، خوزستان و سمنان جمع آوری و ترکیبات لیگنوسلولزی آن ها بررسی شد. نتایج این تحقیق نشان داد که گونه Atriplex leucoclada پتانسیل یک محصول بیواتانولی را داراست. این گونه چندساله مقاوم به شوری است و با نرخ رشد بالایی که دارد، بیوماس لیگنوسلولزی قابل توجهی (۲۹-۲۵% سلولز، ۲۵-۲۲% همی سلولز و کمتر از ۸% لیگنین) برای تولید اتانول در مقایسه با Suaeda vermiculata دارد.

کلید واژه: بیواتانول، سلولز، لیگنین، شوری، سازگار با محیط زیست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.