تاثیر لاکتوباسیل های پروبیوتیکی تجاری بر پارامترهای رشد، بقاء و شاخص های تغذیه ای ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر لاکتوباسیل های پروبیوتیکی تجاری بر پارامترهای رشد، بقاء و شاخص های تغذیه ای ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر لاکتوباسیل های پروبیوتیکی تجاری بر پارامترهای رشد، بقاء و شاخص های تغذیه ای ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر لاکتوباسیل های پروبیوتیکی تجاری بر پارامترهای رشد، بقاء و شاخص های تغذیه ای ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر لاکتوباسیل های پروبیوتیکی تجاری بر پارامترهای رشد، بقاء و شاخص های تغذیه ای ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)
تعداد صفحات :۱۴
هدف از این تحقیق، بررسی اثر لاکتوباسیلوس های پروبیوتیکی تجاری بر پارامترهای رشد، بقاء و شاخص های تغذیه ای ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بود. تعداد ۲۴۳ ماهی با میانگین وزنی ۵۳.۳۹±۵.۷۸ به ۹ تانک فایبرگلاس ۳۰۰ لیتری با حجم آبگیری ۲۵۰ لیتر به مدت ۸ هفته با به کارگیری سه تیمار شامل سطوح صفر (شاهد)، ۱۰۳ CFUg-1 و ۱۰۶ CFUg-1 پروبیوتیک لاکتوباسیلوس تجاری پرورش داده شدند. این طرح در ۳ تیمار و با ۳ تکرار انجام شد. غذادهی ماهیان ۲ وعده در روز و به میزان ۲ درصد وزن بدن انجام گرفت. پس از پایان دوره تحقیق، پارامترهای رشد، بقاء و شاخص های تغذیه ای ماهیان مورد بررسی قرار گرفت. نتایج مطالعه نشان داد که میزان نرخ رشد ویژه، وزن نهایی، ضریب کارایی پروتئین و نسبت کارایی چربی در تیمار آزمایشی ۱۰۶ CFUg-1 پروبیوتیک نسبت به تیمارهای دیگر بالاتر بود. تیمار ۱۰۳ CFUg-1 پروبیوتیک دارای بالاترین درصد بقاء و بازده تبدیل غذایی و کمترین میزان ضریب تبدیل غذایی بود. شاخص های وضعیت، شاخص کبدی و شاخص احشاء ای در تیمارهای آزمایشی با گروه شاهد اختلاف معنی داری را نشان نداد.
کلید واژه: پروبیوتیک لاکتوباسیلوس، پارامترهای رشد و بقاء، شاخص های تغذیه ای، ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.