اثر فصل تخم ریزی بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی مید (Liza klunzingeri) در منطقه هندیجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر فصل تخم ریزی بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی مید (Liza klunzingeri) در منطقه هندیجان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر فصل تخم ریزی بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی مید (Liza klunzingeri) در منطقه هندیجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فصل تخم ریزی بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی مید (Liza klunzingeri) در منطقه هندیجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر فصل تخم ریزی بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی مید (Liza klunzingeri) در منطقه هندیجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۳

رشد جمعیت جهان موجب نیاز روزافزون به منابع غذایی متنوع و مختلف از جمله آبزیان شده است. آبزیان امروزه در تامین پروتئین، بهبود تغذیه و سلامت عمومی انسان ها و توسعه ی اقتصادی کشورها دارای نقش موثری می باشند. در این تحقیق اثر فصل تخم ریزی بر ترکیب ماهی مید (Liza klunzingeri) و شاخص IA و IT در منطقه هندیجان مورد بررسی قرار گرفت. جهت انجام این مطالعه ۴۵ عدد ماهی مید (Liza klunzingeri) طی سه مرحله (رسیدگی جنسی، اوج رسیدگی جنسی و بعد از تخم ریزی) در فاصله زمانی ماه های شهریور، آبان، آذر و دی سال ۱۳۹۱ با روش تور پیاله ای (پرساین) دو قایقی جمع آوری شدند. تجزیه و تحلیل داده ها به کمک نرم افزارSPSS16 و آزمون مقایسه دانکن انجام شد که وجود یا عدم وجود اختلاف معنی دار در سطح ۹۵ درصد تعیین گردید. نتایج نشان داد، میزان مجموع اسیدهای چرب اشباع ۴۳.۵۱ (SfA)، ۴۳.۰۷، ۱۳.۳۱، مجموع اسیدهای چرب تک غیراشباع ۲۸.۷۸ (MUFA)، ۲۷.۳۳، ۱۷.۵۸، مجموع اسیدهای چرب چند غیراشباع ۲۲.۹۸ (PUFA)، ۲۲.۴۷، ۳۶.۴۸، اسید ایکوزاپنتانوئیک اسید ۱۰.۶۱ (EPA)، ۱۰.۲۲، ۱۲.۲۳ و اسید دکوزاپنتانوئیک ۰.۵۳ (DHA)، ۰.۶۱، ۱.۳۳ به ترتیب در مراحل قبل از رسیدگی جنسی، اوج رسیدگی جنسی و بعد از تخم ریزی بود. شاخص IT در طی سه مرحله کم تر از یک بوده اما شاخص IA تنها در مرحله بعد از تخم ریزی کم تر از یک مشاهده شد. بنابراین می توان نتیجه گرفت که بافت ماهیچه ماهی مید (Liza klunzingeri) در مرحله بعد از تخم ریزی، دارای ارزش غذایی بالاتری می باشد.

کلید واژه: Liza klunzingeri، اسیدهای چرب، IT، فصل تخم ریزی، IA

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.