تاثیر باکتری زیست یار Bacillus subtilis مستخرج از روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر عملکرد رشد و بقاء آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر باکتری زیست یار Bacillus subtilis مستخرج از روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر عملکرد رشد و بقاء آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر باکتری زیست یار Bacillus subtilis مستخرج از روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر عملکرد رشد و بقاء آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر باکتری زیست یار Bacillus subtilis مستخرج از روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر عملکرد رشد و بقاء آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر باکتری زیست یار Bacillus subtilis مستخرج از روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر عملکرد رشد و بقاء آن :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)
تعداد صفحات :۱۳
تاثیر باکتری زیست یار Bacillus subtilis جدا شده از روده ماهی کپور معمولی، در دو سطح با غلظت های ۱×۱۰۳، CFU/ml 1×۱۰۶ (سلول در هر میلی لیتر) با غذا مخلوط و توسط ماهیان جوان کپور معمولی (میانگین وزنی ۵۴.۵۶±۱ گرم) تغذیه شدند. آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار و به مدت ۸ هفته صورت پذیرفت. نرخ تغذیه بر اساس ۲ درصد وزن بدن و ۲ بار در روز انجام شد. تعیین میزان طول و وزن ماهیان هر ۱۴ روز یک بار انجام گرفت. در پایان آزمایش، در گروه ماهیانی که پروبیوتیک دریافت کرده بودند، شاخص های رشد و راندمان غذایی آن ها مانند افزایش وزن، نرخ رشد ویژه، کارآیی پروتئین، ضریب تبدیل غذا سطح بالاتر و مطلوب تری را نسبت به گروه ماهیانی که جیره آن ها فاقد پروبیوتیک بودند نشان دادند (P<0.05). بهترین میزان شاخص های فوق در تیمار دریافت کننده ۱۰۶×۱ CFU/ml در هر کیلوگرم غذای خشک به دست آمد. تنها در بررسی شاخص احشائی، تفاوت معنی داری بین تیمار CFU/ml 103×۱ در مقایسه با گروه شاهد مشاهده نشد (P<0.05). بالاترین میزان بازماندگی ماهیان جوان در تیمار CFU/ml 103×۱ در مقایسه با شاهد مشاهده گردید که این اختلاف معنی دار بود (P<0.05). نتایج این تحقیق نشان داد اضافه کردن پروبیوتیک Bacillus subtilis به جیره ماهیان جوان کپورمعمولی به میزان ۱۰۶×۱ CFU/ml در هر کیلوگرم جیره اثرات مثبتی بر پارامترهای رشد و شاخص های تغذیه ای دارد.
کلید واژه: باکتری زیست یار، رشد، Bacillus subtilis، کپور معمولی (Cyprinus carpio)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.