بررسی تاثیر تغذیه مادر در سه ماهه سوم بارداری بر سطح بیلی روبین توتال سرمی نوزاد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
40 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تغذیه مادر در سه ماهه سوم بارداری بر سطح بیلی روبین توتال سرمی نوزاد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تغذیه مادر در سه ماهه سوم بارداری بر سطح بیلی روبین توتال سرمی نوزاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تغذیه مادر در سه ماهه سوم بارداری بر سطح بیلی روبین توتال سرمی نوزاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تغذیه مادر در سه ماهه سوم بارداری بر سطح بیلی روبین توتال سرمی نوزاد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۹

مقدمه: زردی یکی از مشکلات شایع دوران نوزادی است که تقریبا %۶۰ نوزادان ترم و %۸۰ نوزادان پره ترم به آن مبتلا می شوند. تغذیه مطلوب یکی از مهمترین فاکتورها در یک بارداری سالم محسوب می شودکه با سلامت مادران، میزان بروز شکایات مربوط به بارداری، رشد و نموجنین و خطرات حین زایمان ارتباط مستقیم دارد. در میان عوام مساله تاثیر تغذیه مادر بر زردی نوزادان مطرح است و از قدیم بر این باورند که مصرف غذاهای با طبیعت گرم شانس ایجاد زردی را درنوزادان این مادران بالا می برد. تاکنون تحقیقات علمی جامعی درجهت تعیین صحت وسقم این موضوع انجام نشده است لذا هدف از انجام این پژوهش مقایسه سطح بیلی روبین توتال نوزادان براساس تغذیه مادران با طبیعت گرم و سرد می باشد.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی که در سال ۱۳۹۲ در بیمارستان حافظ وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام گرفت تعداد ۱۸۰ مادر با در نظر گرفتن معیارهای ورود و خروج از طریق تکمیل فرم جمع آوری اطلاعات و پرسشنامه غذایی مورد بررسی قرار گرفتند. از نوزادان آزمایش خون جهت بیلی روبین و آزمایشاتی جهت بررسی همولیز در بدو تولد چک گردید. سپس اطلاعات به دست آمده به وسیله آزمون های غیرپارامتری، اندازه گیری مکرر و ضریب همبستگی اسپیرمن با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: میانگین بیلی روبین روز پنجم با مجموع غذاهای گرم و سرد رابطه معنی داری نداشت. ولی در بعضی غذاها به صورت انفرادی همبستگی مستقیم و معنی دار بود.نتیجه گیری: بر خلاف عقاید عامه مردم غذاها به صرف گرم بودن باعث افزایش سطح بیلی روبین در نوزادان نمی شوند. بلکه دلیل افزایش بیلی روبین با مصرف بیشتر بعضی از غذاهای گرم و یا سرد ممکن است ناشی از افزایش سیکل انتروهپاتیک به دنبال کاهش حرکات روده باشد.

کلید واژه: زردی، نوزاد، تغذیه، بیلی روبین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.