بررسی بیوانفورماتیکی و آزمایشگاهی خاصیت ضدباکتریایی عصاره متانولی گیاه جاشیر (Prangos ferulacea) بر فرم منفرد و بیوفیلمی استرپتوکوکوس موتانس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بیوانفورماتیکی و آزمایشگاهی خاصیت ضدباکتریایی عصاره متانولی گیاه جاشیر (Prangos ferulacea) بر فرم منفرد و بیوفیلمی استرپتوکوکوس موتانس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بیوانفورماتیکی و آزمایشگاهی خاصیت ضدباکتریایی عصاره متانولی گیاه جاشیر (Prangos ferulacea) بر فرم منفرد و بیوفیلمی استرپتوکوکوس موتانس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بیوانفورماتیکی و آزمایشگاهی خاصیت ضدباکتریایی عصاره متانولی گیاه جاشیر (Prangos ferulacea) بر فرم منفرد و بیوفیلمی استرپتوکوکوس موتانس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بیوانفورماتیکی و آزمایشگاهی خاصیت ضدباکتریایی عصاره متانولی گیاه جاشیر (Prangos ferulacea) بر فرم منفرد و بیوفیلمی استرپتوکوکوس موتانس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: بررسی اثر بخشی ترکیبات گیاهی در زمینه بیماری های دهان و دندان از اهمیت بالایی برخوردار است. هدف از این پژوهش بررسی بیوانفورماتیکی و آزمایشگاهی خواص ضدباکتریایی عصاره متانولی Prangos ferulacea بر فرم منفرد و بیوفیلمی استرپتوکوکوس موتانس است.روش بررسی: در این پژوهش تجربی پس از جمع آوری و تعیین گونه گیاه، نمونه های گیاهی خشک و سپس آسیاب شدند و عصاره متانولی آنها با استفاده از روش غوطه وری تهیه شد. به منظور بررسی خواص ضدباکتریایی و قابلیت ضدبیوفیلمی عصاره ها به ترتیب روش انتشار دیسک و آزمون میکروتیتر مورد استفاده قرار گرفت. جهت بررسی بیوانفورماتیکی نیز از روش داکینگ مولکولی بین آنزیم گلوکوزیل ترانسفراز استرپتوکوکوس موتانس و ۲۰ ترکیب گزارش شده از گیاه مذکور با استفاده از نرم افزار iGemdock 2.1 استفاده شد. آنالیز آماری داده ها با استفاده از نرم افزار spss 19 و آزمون های آنالیز واریانس و دانکن انجام شد.نتایج: نتایج نشان داد که عصاره گیاه مذکور به ویژه ریشه آن در غلظت های ۲۵۰-۳۰۰۰ mg/ml دارای خاصیت ضدباکتری بالایی بر فرم منفرد باکتری مورد مطالعه بوده، موجب مهار تشکیل فرم بیوفیلمی می شود، اما توان تخریب بیوفیلم باکتری را ندارد. حداقل غلظت مهار کنندگی و حداقل غلظت کشندگی عصاره ها به ترتیب در محدوده ۲۵۰-۱۰۰۰ mg/ml و ۲۵۰-۳۰۰۰ mg/ml تعیین گردید. بررسی بیوانفورماتیکی نیز نشان داد که ترکیبات مورد بررسی به طور موثری قابلیت مهار گلوکوزیل ترانسفراز را داشته که در این بین قابلیت مهار آلفا پینن، پسورالن ولیمونن از سایر ترکیب ها بیشتر بود.نتیجه گیری: نتایج حاصل از این پژوهش نشان که عصاره متانولی P.ferulacea دارای اثرات ضدباکتریایی قابل توجهی بر فرم منفرد استرپتوکوکوس موتانس بوده اما بر بیوفیلم های تشکیل شده این باکتری تاثیر چندانی ندارد.

کلید واژه: استرپتوکوکوس موتانس، بیوفیلم، گیاه جاشیر، گلوکوزیل ترانسفراز، خواص ضدباکتریایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.