تعیین پروفیل و تغییرات فصلی اسیدهای چرب در شکم پای تاییس (Thais savignyi) در سواحل جزر و مدی عسلویه- خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین پروفیل و تغییرات فصلی اسیدهای چرب در شکم پای تاییس (Thais savignyi) در سواحل جزر و مدی عسلویه- خلیج فارس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین پروفیل و تغییرات فصلی اسیدهای چرب در شکم پای تاییس (Thais savignyi) در سواحل جزر و مدی عسلویه- خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین پروفیل و تغییرات فصلی اسیدهای چرب در شکم پای تاییس (Thais savignyi) در سواحل جزر و مدی عسلویه- خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین پروفیل و تغییرات فصلی اسیدهای چرب در شکم پای تاییس (Thais savignyi) در سواحل جزر و مدی عسلویه- خلیج فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست جانوری

تعداد صفحات :۱۰

نرم تنان یکی از منابع زیستی قابل توجه در اکوسیستم های دریایی و اقیانوسی می باشند که از نقطه نظر مواد مغذی و بیومولکول ها از جمله لیپیدها برای صنایع مختلف حایز اهمیت هستند. در تحقیق حاضر با توجه به اهمیت گونه های شکم پا و فراوانی گونه Thais savignyi در ناحیه بین جزرومدی ساحل عسلویه – خلیج فارس، شناسایی کمی و کیفی اسیدهای چرب در ۲۰۰ عدد از این گونه با روش تجزیه ای گازکروماتوگرافی جرمی در دو فصل گرم و سرد صورت گرفت. درنمونه تاییس ۱۵ نوع اسیدچرب مشابه دردوفصل تابستان و زمستان شناسایی شد، که شامل ۱۱ اسید چرب اشباع و ۴ اسید چرب غیراشباع بوده است. اسیدهای چرب اشباع بر غیراشباع غلبه داشته، اما در دو فصل تفاوت معنی داری از نقطه نظر کمیت مشخص نشد. مهم ترین اسیدچرب غیر اشباع آراشیدونیک اسید از گروه ۶w بود. در بین اسید های چرب اشباع و کل محتوی لیپیدی گونه بیش ترین مقدار در دو فصل گرم و سرد به پالمیتیک اسید اختصاص دارد این در حالی است که استاریک اسید در فصل گرم پس از پالمتیک بیش ترین مقدار را به خود اختصاص می دهد اما در فصل سرد آراشیدونیک اسید در مقاوم دوم از نقطه نظرکمیت قرار دارد. در کل باید عنوان نمود که این گونه شکم پا از نقطه نظر محتوی اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره و گروه امگا ۳ نمونه فقیری محسوب شده و از لحاظ ارزش تغذیه ای مطلوب نمی باشد، که البته این خود می تواند مربوط به شرایط تغذیه ای جانور در محیط و هم چنین دمای گرم محیطی از نقطه نظر فاکتورهای اکولوژیک باشد.

کلید واژه: نرم تنان، شکم پا Thais savignyi، پروفیل اسیدهای چرب، عسلویه، خلیج فارس ماهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.