ارزیابی شیوع عفونت ویروس های اپشتین بار و هرپس سیمپلکس در بیماران اسکیزوفرنی و دوقطبی در مقایسه با افراد سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی شیوع عفونت ویروس های اپشتین بار و هرپس سیمپلکس در بیماران اسکیزوفرنی و دوقطبی در مقایسه با افراد سالم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی شیوع عفونت ویروس های اپشتین بار و هرپس سیمپلکس در بیماران اسکیزوفرنی و دوقطبی در مقایسه با افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شیوع عفونت ویروس های اپشتین بار و هرپس سیمپلکس در بیماران اسکیزوفرنی و دوقطبی در مقایسه با افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی شیوع عفونت ویروس های اپشتین بار و هرپس سیمپلکس در بیماران اسکیزوفرنی و دوقطبی در مقایسه با افراد سالم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: به دلیل خاصیت نوروتروپیک بودن و اختفا، بعضی ویروس ها به خصوص هرپس ویروس ها، به عنوان عوامل احتمالی در بسیاری از اختلالات سیستم عصبی مرکزی از جمله اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی در نظر گرفته می شوند. در این مطالعه، با سنجش سطح آنتی بادی IgG ویروس های هرپس سیمپلکس (HSV) و اپشتین بار (EBV)، به بررسی ارتباط ابتلا به این ویروس ها و بیماری های ذکر شده پرداخته شد.روش تحقیق: در این مطالعه مورد- شاهدی، در کل ۹۲ نمونه سرم شامل ۴۶ مورد از بیماران ارجاعی به بیمارستان روان پزشکی ایران و ۴۶ مورد از کارکنان سالم دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان گروه شاهد، مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها از نظر سطح آنتی بادی IgG بر ضد HSV 1&2 و EBV، توسط کیت الایزا ارزیابی شدند و حضور و عدم حضور ژنوم EBV در آنها به روش Real-time PCR بررسی گردید.یافته ها: میزان شیوع آنتی بادی HSV1&2 در افراد مبتلا به اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی و گروه کنترل سالم به ترتیب %۸۰.۴ و %۸۲.۶ به دست آمد. بررسی نتایج، اختلاف معنی داری از نظر آنتی بادی ضد HSV 1&2 نشان نداد (P=0.79). میزان شیوع آنتی بادی EBV در افراد مبتلا به اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی %۱۰۰ و در افراد گروه کنترل سالم %۸۹.۱ به دست آمد. نتایج حاصل، نشان دهنده وجود اختلاف معنی دار در دو گروه از نظر تیتر آنتی بادی ضد EBV بود (P=0.02). در خصوص شناسایی ژنوم EBV هیچ مورد از نمونه ها مثبت گزارش نشدند.نتیجه گیری: یافته های این تحقیق نشان می دهد که ارتباط معنی داری بین سابقه ابتلا به EBV با بیماری اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی وجود دارد؛ اما این ارتباط در مورد سابقه ابتلا به HSV با ایجاد بیماری های ذکرشده وجود ندارد.

کلید واژه: اسکیزوفرنی، بیماری دوقطبی، هرپس ویروس ها، IgG

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.