مقاله سد خاکی زیر زمینی کندر کهنوج الگویی مناسب جهت کاهش اثرات خشکسالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سد خاکی زیر زمینی کندر کهنوج الگویی مناسب جهت کاهش اثرات خشکسالی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سد خاکی زیر زمینی کندر کهنوج الگویی مناسب جهت کاهش اثرات خشکسالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سد خاکی زیر زمینی کندر کهنوج الگویی مناسب جهت کاهش اثرات خشکسالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سد خاکی زیر زمینی کندر کهنوج الگویی مناسب جهت کاهش اثرات خشکسالی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

منطقه کندر مجموعه ای از روستاهای پراکنده است که در نقاط صعب العبور و کوهستانی در ۴۰ کیلومتری شهرستان کهنوج واقع شده اند و جهت رساندن خدمات رفاهی به آنها لازم بود درمحلی مناسب در قالب یک شهر مجتمع گردند. این امر نیازمند تامین آب مورد نیاز شهرک بود، در بررسیها و مطالعاتی که بعمل آمد با توجه به شرایط طبیعی و اقلیمی منطقه (تبخیر بالا و احتمال شیوع بیماری مالاریا) و مقایسه هزینه ها در ارتباط با انجام پروژه های مختلف، سرانجان اجرای سد زیر زمینی مورد توافق قرار گرفت. و در دره ای در مجاور محل احداث شهرک سد خاکی زیر زمینیاحداث و پس از ساخت سد، یک حلقه چاه به قطر ۰/۹ متر در ۵/۵ متری بالا دست سد جهت پمپاژ آب تعبیه گردید. جهت کاتالیزه کردن جریامات زیر گذر انبار شده در مخزن سد، دو سری لوله پلیکا ۹۰ میلیمتری به موازات محور سد که هر سری شامل سه ردیف لوله مشبک شده بودند کار گذاشته شد و خود لوله ها نیز توسط یک فیلتر مناسب به درون آبرفت طبیعی رودخانه وارد میشدند.
پس از اجرای سد مصالح رودخانه ای در محلهای خالیجایگزین شدند و سکوهایی جهت حمل لوله انتقال آب نیز احداث شد. ارتفاع سطح چاه تا محل تاحداث شهرک قریب ۹۰ متر می باشد و محل انتخاب شده جهت اداث شهرک شامل یکسری تپه های کوتاه با تشکیلات آبرفتی سفت نشده است که می توان با اندکی عملیات تسطیح و بهسازی آنها را جهت ساخت شهرک آماده کرد.
جمعیت شهرک ۳۰۰۰ نفر در نظر گرفته شده و دبی پمپاژ ۸/۵ لیتر در ثانیه در طی ۱۰ ساعت در روز (به صورت ۲ ساعت کار و ۲ ساعت استراحت) در نظر گرفته شده است. امکان افزایش جمعیت شهرک و نیز امکان استفاده از آب مازاد جهت اخداث فضای سبز یا مصارف صنعتی و شرب دام نیز وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.