ارزیابی برخی از صفات تولید گل و میوه بین توده های محلی کدوی خورشتی ایران و مقایسه آنها با رقم تجاری F


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی از صفات تولید گل و میوه بین توده های محلی کدوی خورشتی ایران و مقایسه آنها با رقم تجاری F دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی از صفات تولید گل و میوه بین توده های محلی کدوی خورشتی ایران و مقایسه آنها با رقم تجاری F  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی از صفات تولید گل و میوه بین توده های محلی کدوی خورشتی ایران و مقایسه آنها با رقم تجاری F،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی از صفات تولید گل و میوه بین توده های محلی کدوی خورشتی ایران و مقایسه آنها با رقم تجاری F :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۶

جمعیت های محلی منابع باارزشی از تنوع ژنتیکی برای توسعه واریته ها هستند. علی رغم اینکه ایران پنجمین تولیدکننده کدو است، اما اطلاعاتی درباره تنوع جمعیت های کدوی بومی موجود نیست. بنابراین جهت ارزیابی خصوصیات گلدهی و تولید میوه بین چهار تا از جمعیت های کدوهای تابستانه بومی ایران و همچنین یک رقم هیبرید اسما به عنوان کنترل، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه شهرکرد، در سال ۹۳-۱۳۹۲ اجرا شد. هر واحد آزمایشی دارای چهار گیاه هدف از یک جمعیت محلی بود. نتایج تفاوت معنی داری را بین تیمارها در صفات تعداد گره، تعداد گره تا ظهور اولین گل ماده، تعداد گل ماده، نسبت گل ماده به نر، تعداد میوه برداشتی از ساقه اصلی و تعداد شاخه جانبی به ازای هر بوته، تعداد میوه برداشتی از شاخه های جانبی و تعداد کل میوه های برداشتی از بوته نشان دادند. محدوده تعداد گل های ماده روی ساقه اصلی از حداقل ۸ تا حداکثر ۱۸ گل متغیر بود که منجر به تغییرپذیری گسترده در تعداد میوه برداشتی از ساقه اصلی (۱۲-۵.۲) شد. تفاوت معنی داری بین جمعیت های محلی و رقم کنترل در صفات گلدهی و تولید میوه وجود داشت. عادت رشد و تعداد گل های ماده دو عامل اصلی بودند که میزان تولید میوه به ازای هر بوته را تحت تاثیر قرار دادند.

کلید واژه: تنوع ژنوتیپی، جمعیت محلی، کدو، گل ماده، وراثت پذیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.