ارزیابی تحمل پایه های هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بی کربنات و کمبود آهن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تحمل پایه های هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بی کربنات و کمبود آهن دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تحمل پایه های هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بی کربنات و کمبود آهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تحمل پایه های هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بی کربنات و کمبود آهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تحمل پایه های هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بی کربنات و کمبود آهن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۲۰

به منظور بررسی تحمل چهار پایه از درختان هسته دار به کلروز کمبود آهن، آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار، در دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا در سال ۱۳۹۱ انجام گرفت. پایه های مورد بررسی شامل هیبریدهای هلو و بادام GF677 و GN15، بادام تلخ و هلو و تیمارهای غذایی مورد استفاده شامل: محلول غذایی هوگلند فاقد آهن (اسیدیته ۶)، محلول غذایی هوگلند حاوی آهن با غلظت ۹۰ میکرومولار به عنوان تیمار شاهد (اسیدیته ۶)، و محلول غذایی هوگلند حاوی آهن با غلظت ۹۰ میکرومولار و بی کربنات پتاسیم با غلظت ۱۰ میلی مولار (اسیدیته ۸) بود. در پایان آزمایش، آهن کل و فعال برگ و ریشه،غلظت کلروفیل، پراکسید هیدروژن و همچنین فعالیت کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز اندازه گیری شد. حساس ترین پایه به کمبود آهن و اسیدیته زیاد، هلو، و متحمل ترین پایه بادام تلخ بود. بین هیبرید های هلو و بادام، GF677 تحمل بهتری به شرایط فقر آهن و حضور بی کربنات در مقایسه با GN15 نشان داد. محلول غذایی حاوی بی کربنات مانع جذب و انتقال آهن توسط ریشه های هلو شد، درحالی که سایر پایه ها مقادیر به نسبت زیادی آهن را در این شرایط جذب کردند و به اندام هوایی انتقال دادند. در این شرایط، در پایه های GF677 و GN15 مقادیر به نسبت زیادی آهن در برگ ها به شکل غیرفعال بود، ولی در پایه بادام تلخ افزون بر جذب و انتقال زیاد آهن، مقدار زیادی از این عنصر فعال و توسط برگ قابل استفاده بود.

کلید واژه: آسکوربات پراکسیداز، آهن فعال، بادام، پایه، کاتالاز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.