تاثیر پایبندی به فرامین دینی در میان زنان باردار بر انتخاب نوع زایمان در یک جمعیت ایرانی: مطالعه مورد- شاهدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پایبندی به فرامین دینی در میان زنان باردار بر انتخاب نوع زایمان در یک جمعیت ایرانی: مطالعه مورد- شاهدی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پایبندی به فرامین دینی در میان زنان باردار بر انتخاب نوع زایمان در یک جمعیت ایرانی: مطالعه مورد- شاهدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پایبندی به فرامین دینی در میان زنان باردار بر انتخاب نوع زایمان در یک جمعیت ایرانی: مطالعه مورد- شاهدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پایبندی به فرامین دینی در میان زنان باردار بر انتخاب نوع زایمان در یک جمعیت ایرانی: مطالعه مورد- شاهدی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: علاوه بر دلایل علمی مشخص، دلایلی غیرپزشکی هم می تواند موجب تمایل به زایمان از طریق سزارین باشد که از آن جمله می توان به عامل ترس از درد زایمان اشاره نمود. در این مطالعه، تاثیر میزان دینداری خانم های باردار بر روی نوع زایمانی که انتخاب می کنند، مورد ارزیابی قرار گرفته است.مواد و روش ها: در این مطالعه مورد- شاهدی، دو گروه مادران که زایمان به روش انتخابی سزارین (موارد، ۱۱۳ نفر) و مادرانی که زایمان طبیعی داشتند (شاهدان، ۱۳۲ نفر) از لحاظ پاره ای متغیرها مانند سن، طبقه اجتماعی، محل سکونت، رتبه زایمان، تعداد فرزندان و تحصیلات همسان شده اند. ابزار جمع آوری اطلاعات شامل یک پرسشنامه استاندارد بود که روایی و پایایی آن تایید شده بود. اطلاعات توسط مصاحبه گر آموزش دیده ثبت شد. داده ها با استفاده از آزمون T مستقل و آزمون مجذور کای تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: اختلاف معنی داری بین توزیع افراد بر اساس متغیرهای همسان شده در دو گروه وجود نداشت (p>0.05). هر دو گروه از میزان دینداری خوبی برخوردار و نمرات آنها نسبت به حداکثر نمره ممکن از سطح مطلوبی برخوردار بود. از مجموع ۲۵ سوال تنها در سه مورد اختلاف معنی دار آماری بین دو گروه مشاهده شد (p>0.05). در مورد بقیه سوالات موجود هیچ گونه اختلاف معنی داری بین اندازه میانگین کسب شده توسط گروه مادران با زایمان طبیعی و اندازه میانگین کسب شده توسط گروه مادران با سزارین انتخابی مشاهده نشد.نتیجه گیری: خوشبختانه هر دو دسته مادران از سطح مطلوب و بالایی از دینداری برخوردار بودند. به نظر می رسد که با توجه به اهمیت موضوع دینداری بخصوص در جامعه اسلامی، می توان با استفاده از فرامین، دستورات و احادیث موجود که با سلامت مادر مرتبط هستند از شیوع بالای سزارین کاست.

کلید واژه: دینداری، سزارین، زایمان طبیعی، مورد، شاهدی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.