ارزیابی نتایج آزمون جامع علوم پایه پزشکی دانشجویان ورودی سال های ۱۳۸۳ لغایت ۱۳۸۸ در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی نتایج آزمون جامع علوم پایه پزشکی دانشجویان ورودی سال های ۱۳۸۳ لغایت ۱۳۸۸ در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی نتایج آزمون جامع علوم پایه پزشکی دانشجویان ورودی سال های ۱۳۸۳ لغایت ۱۳۸۸ در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی نتایج آزمون جامع علوم پایه پزشکی دانشجویان ورودی سال های ۱۳۸۳ لغایت ۱۳۸۸ در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی نتایج آزمون جامع علوم پایه پزشکی دانشجویان ورودی سال های ۱۳۸۳ لغایت ۱۳۸۸ در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: ارزیابی مستمر مقاطع تحصیلی به خصوص در دانشگاه های علوم پزشکی، از اهمیت بسزایی برخوردار است. یکی از مهم ترین آزمون ها که می تواند نشان دهنده پیشرفت تحصیلی دانشجویان باشد، آزمون جامع علوم پایه پزشکی است. مطالعه حاضر به منظور ارزیابی نتایج آزمون جامع علوم پایه در دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان صورت گرفته است.مواد و روش ها: پژوهش حاضر یک مطالعه مقطعی است که در سال ۱۳۹۳ انجام گردید. جامعه آماری آن شامل کلیه دانشجویان پزشکی ورودی سال های ۱۳۸۳ لغایت ۱۳۸۸ شرکت کننده در آزمون های جامع علوم پایه بود. اطلاعات موردنیاز به روش سرشماری و با استفاده از پرونده های الکترونیکی و یا پوشه های مربوط به نتایج آزمون جامع و چک لیست جمع آوری گردید. داده های جمع آوری شده با کمک نرم افزار آماری SPSS نسخه ۱۵ مورد تحلیل قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون، آزمون t مستقل، آنالیز واریانس یک طرفه و از مدل رگرسیون خطی چندگانه استفاده گردید. سطح معنی داری در آزمون ها ۰.۰۵ در نظر گرفته شد.یافته ها: در طول ۶ سال مورد بررسی، ۱۹۹ دانشجوی پزشکی در آزمون های جامعه علوم پایه شرکت کرده بودند. بیشترین میانگین نمره امتحان جامع مربوط به ورودی سال ۱۳۸۳ (۱۲۹.۷۱±۲۰.۶۳) بوده است و دانشجویان کم سن (کمتر یا مساوی ۲۰ سال)، دختر، با طول دوره علوم پایه ۲.۵ سال و دانشجویان با تعداد ورودی کمتر از ۴۰ نفر به ترتیب با مقادیر p=0.029، p=0.036، p=0.0017 و p=0.001 در امتحان جامع عملکرد مطلوب تری داشتند.نتیجه گیری: با توجه به میانگین نمره کسب شده توسط دانشجویان پزشکی و مقایسه آن با سایر دانشگاه ها بر لزوم تقویت هر چه بیشتر بنیه علمی دانشجویان در این زمینه تاکید می گردد.

کلید واژه: علوم پایه، امتحان جامع، دانشجویان پزشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.