مقاله نحوه توسعه مدل دبی – مدت – فراوانی بر پریدهای کم آبی و اهمیت آن در برآورد دبی و حجم حداقل آبدهی رودخانه ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نحوه توسعه مدل دبی – مدت – فراوانی بر پریدهای کم آبی و اهمیت آن در برآورد دبی و حجم حداقل آبدهی رودخانه ها دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نحوه توسعه مدل دبی – مدت – فراوانی بر پریدهای کم آبی و اهمیت آن در برآورد دبی و حجم حداقل آبدهی رودخانه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نحوه توسعه مدل دبی – مدت – فراوانی بر پریدهای کم آبی و اهمیت آن در برآورد دبی و حجم حداقل آبدهی رودخانه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نحوه توسعه مدل دبی – مدت – فراوانی بر پریدهای کم آبی و اهمیت آن در برآورد دبی و حجم حداقل آبدهی رودخانه ها :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

اگر به هیدروگراف جریان یک رودخانه طی سالیان مختلف نظر انداخته شود در هر سال پریدهای کم آبی مشاهده می گردد که بر حسب میزان دبی آستانه حداقل، مدت کم ابی رودخانه (زیر دبی آستانه) از سالی به سالدیگر تغییر می کند. این پریدهای کم آبی هم با جریانهای تصادفی توام گردیده و در نهایت هیدروگراف جریان را به شکل پیچیده در می اورد. تاکنون مدلهای زیادی من جمله مدلهای فیزیکی را برای بررسی رفتار جریان رودخانه در مواقع کم آبی بکار برده اند. اما اینگونه مدلها احتیاج به داده های پارامترهای زیاد فیزیکی سطحی وز یر زمینی حوزه دارند که معمولا در همه جا در دسترس نمی باشند و در صورت وجود هم احتیاج به کارشناسانمتخصص بکارگیری نرم افزار ویژه می باشند. در عوض ایجاد و استفاده از مدل دبی – مدت – فراوانی ویژه کم آبی ساده و سریع بوده و می تواند رفتار پیچیده جریان رودخانه را در منحنی های ساده دبی – مدت – فراوانی در هرنقطه رودخانه خلاصه نماید. ضمنا امکان انتقال و یا تخمین منحنیهای دبی –مدت – فراوانی برای نقاط بدون ایستگاه هیدرومتری در بالا دست و یا پایین دست حوزه وجود دارد. استفاده از این مدل بسیار ساده بوده چرا که بر حسب دوره بازگشت کم آبی یاخشکسالی (T) و مدت تداوم آن (d) می توان میزان دبی حداقل طرحهای مختلف کشاورزی و یا صنعت را مستقیما از روی آن تعیین نمود. دراین مقاله نحوه ایجاد اینگونه مدلها در دوره های کم آبی همراه با نمونه هائی از آن مورد بحث و نگارش قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.