میزان شیوع، خصوصیات مقاومت آنتی بیوتیکی و فراوانی تبپ های SCCmec در سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع گوشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان شیوع، خصوصیات مقاومت آنتی بیوتیکی و فراوانی تبپ های SCCmec در سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع گوشت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان شیوع، خصوصیات مقاومت آنتی بیوتیکی و فراوانی تبپ های SCCmec در سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان شیوع، خصوصیات مقاومت آنتی بیوتیکی و فراوانی تبپ های SCCmec در سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان شیوع، خصوصیات مقاومت آنتی بیوتیکی و فراوانی تبپ های SCCmec در سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع گوشت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

تعداد صفحات :۱۲

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: استافیلوکوکوس اورئوس، گوشت مرغ، گوشت قرمز، مقاومت آنتی بیوتیکی، تیپ های SCCmec

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.