میزان شیوع، خصوصیات مقاومت آنتی بیوتیکی و فراوانی تبپ های SCCmec در سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع گوشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
میزان شیوع، خصوصیات مقاومت آنتی بیوتیکی و فراوانی تبپ های SCCmec در سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع گوشت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد میزان شیوع، خصوصیات مقاومت آنتی بیوتیکی و فراوانی تبپ های SCCmec در سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع گوشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان شیوع، خصوصیات مقاومت آنتی بیوتیکی و فراوانی تبپ های SCCmec در سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن میزان شیوع، خصوصیات مقاومت آنتی بیوتیکی و فراوانی تبپ های SCCmec در سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع گوشت :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران
تعداد صفحات :۱۲
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: استافیلوکوکوس اورئوس، گوشت مرغ، گوشت قرمز، مقاومت آنتی بیوتیکی، تیپ های SCCmec
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.