بررسی اثرات ان-استیل سیستئین بر ارزیابی های عملکردی، بیوشیمیایی و فراساختار عصب سیاتیک له شده در موش صحرائی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ان-استیل سیستئین بر ارزیابی های عملکردی، بیوشیمیایی و فراساختار عصب سیاتیک له شده در موش صحرائی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ان-استیل سیستئین بر ارزیابی های عملکردی، بیوشیمیایی و فراساختار عصب سیاتیک له شده در موش صحرائی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ان-استیل سیستئین بر ارزیابی های عملکردی، بیوشیمیایی و فراساختار عصب سیاتیک له شده در موش صحرائی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ان-استیل سیستئین بر ارزیابی های عملکردی، بیوشیمیایی و فراساختار عصب سیاتیک له شده در موش صحرائی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۴

پیش زمینه و هدف: سیستم استرس اکسیداتیو نقش بسیار مهمی در عملکرد اعصاب محیطی آسیب دیده ایفا می نماید. در این مطالعه اثر ان-استیل سیستین بر عملکرد، شاخص بیوشیمیایی و فوق ریزبینی عصب سیاتیک له شده تجربی بررسی شده است.مواد و روش کار: تعداد ۶۰ سر موش صحرایی به ۵ گروه ۱۲ تایی تقسیم شدند. عصب سیاتیک چپ با استفاده از پنس خون بند کوچک برای مدت ۶۰ ثانیه له شد. تزریق داخل صفاقی ان-استیل سیستئین در مقادیر ۱۰ و ۴۰ میلی گرم/کیلوگرم برای مدت ۱۵ روز متوالی انجام شد. بهبود عملکرد عصب سیاتیک با استفاده از شاخص عملکرد عصب سیاتیک ارزیابی شد. مقدار مالون دی آلدئید و فعالیت سوپر اکسید دیسموتاز در عصب سیاتیک اندازه گیری شد. مقاطع بافتی برای بررسی میکروسکوپ الکترونی تهیه شدند.یافته ها: ان-استیل سیستئین سبب تسریع در بهبودی عملکردی عصب سیاتیک شد. مقدار افزایش یافته مالون دی آلدئید و فعالیت کاهش یافته سوپر اکسید دیسموتاز در بافت عصب سیاتیک با ان-استیل سیستئین اصلاح گردید. نازک شدن غلاف میلین، تو هم رفتگی غلاف میلین، تشکیل حباب (bleb formation) و تشکیل واکوئل در آکسوپلاسم ناشی از له شدگی عصب سیاتیک با ان-استیل سیستئین بهبود یافت.بحث و نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان دادند که ان-استیل سیستئین موجب تسریع بهبود عملکرد عصب سیاتیک له شده گردید. در این عملکرد، ممکن است خاصیت آنتی اکسیدانتی آن دخالت داشته باشد. همچنین، ان-استیل سیستئین اثر محافظت عصبی را با کاهش تغییرات غلاف میلین و آکسوپلاسم ایجاد نمود.

کلید واژه: ان، استیل سیستئین، عصب سیاتیک، استرس اکسیداتیو، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.