اندازه گیری و مقایسه مقدار اسیدفولیک در آردهای غنی شده و نان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در شهر ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری و مقایسه مقدار اسیدفولیک در آردهای غنی شده و نان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در شهر ارومیه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری و مقایسه مقدار اسیدفولیک در آردهای غنی شده و نان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در شهر ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری و مقایسه مقدار اسیدفولیک در آردهای غنی شده و نان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در شهر ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری و مقایسه مقدار اسیدفولیک در آردهای غنی شده و نان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در شهر ارومیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۴

پیش زمینه و هدف: نقش اسیدفولیک در عمل متابولیسم سلولی و رشد سلول های بدن بسیار حائز اهمیت است و به خاطر عدم سنتز آن در بدن ضرورت تامین اسیدفولیک توسط رژیم غذائی بیشتر احساس می گردد. با توجه به مشکلات ناشی از فقر آهن و اسیدفولیک در بسیاری از کشور های جهان بخصوص کشورهای در حال توسعه و فقیر، این ضرورت بیشتر احساس می گردد. سیاست الزام آور دولت در غنی سازی آرد توسط کارخانه های آرد سازی ممکن است نیاز واقعی اکثریت جامعه را تامین بنماید. بر اساس این ایده برای کنترل کمی اسیدفولیک در آرد های غنی شده ارومیه و همچنین تعیین میزان اسیدفولیک در نان برای مقایسه احتمال کاهش اسیدفولیک در پروسه پخت این پروژه طراحی گردید.مواد و روش کار: برای این منظور انواع آرد و نان از نانوایی های سطح شهر و کارخانه های مختلف تامین کننده آرد شهر جمع آوری و تهیه شد و پس از استخراج اسیدفولیک موجود در این نمونه ها و تبدیل آن به فرم قابلیت فلئورسانس طی فرایند اکسیداسیون، مقادیر آن توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC که مجهز به آشکارساز فلورسانس بود اندازه گیری گردید.یافته ها: نتایج حاصله از اندازه گیری اسیدفولیک در ۳۰ نمونه از نانوائی های شهر ارومیه، به ترتیب نشان دهنده ۱.۰۲ و ۰.۸۵ میکروگرم اسیدفولیک در هر گرم آرد و نان نانوائی های سطح شهر می باشد. مقدار اسیدفولیک در نمونه های جمع آوری شده از ۵ کارخانه آردسازی سطح شهر ارومیه نشانگر مقادیر ۲.۴۰ و ۱.۰۷ میکروگرم در هر گرم آرد به ترتیب برای نمونه های آرد غنی شده و غنی نشده بود.بحث و نتیجه گیری: نتایج قابل انتظار از نمونه های غنی شده آرد و مقایسه آن با آرد های سطح شهر ارومیه، نشان دهنده این واقعیت است که متاسفانه افزایش اسیدفولیک در پروسه غنی سازی تنها ۲۵ درصد عملی گردیده و همچنین به نظر می رسد که در طی پروسه پخت نان، مقدار اسیدفولیک ۱۷ درصد کاهش می یابد.

کلید واژه: اسیدفولیک، آرد غنی شده، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.