بررسی قابلیت توسعه روش گروه های کلیدی با روش های عددی برای یافتن گروه کلیدی بحرانی در تحلیل پایداری شیب های سنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قابلیت توسعه روش گروه های کلیدی با روش های عددی برای یافتن گروه کلیدی بحرانی در تحلیل پایداری شیب های سنگی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قابلیت توسعه روش گروه های کلیدی با روش های عددی برای یافتن گروه کلیدی بحرانی در تحلیل پایداری شیب های سنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قابلیت توسعه روش گروه های کلیدی با روش های عددی برای یافتن گروه کلیدی بحرانی در تحلیل پایداری شیب های سنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قابلیت توسعه روش گروه های کلیدی با روش های عددی برای یافتن گروه کلیدی بحرانی در تحلیل پایداری شیب های سنگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی معدن

تعداد صفحات :۱۳

ناهمسانی و وجود ناپیوستگی ها، در مقاومت و رفتار توده سنگ نقش اساسی دارد. امروزه مهندسین با محدوده وسیعی از روش ها، به منظور تحلیل پایداری شیب های سنگی مواجه هستند. به دلیل سادگی و سرعت اجرا، روش های به کار رفته در تحلیل های استاتیکی همچنان جایگاه ویژه ای در بررسی پایداری شیب های سنگی درزه دار دارند. یکی از معروف ترین روش های استاتیکی موجود در تحلیل پایداری توده سنگ های درزه دار، تئوری بلوکی و روش بلوک ها ی کلیدی است که تنها برمبنای یافتن و تحلیل بلوک کلیدی بوده و چنان چه هیچ یک از این بلوک ها ناپایدار نباشند، دلالت بر پایداری توده سنگ می کند. در بعضی مواقع، اجتماع تعدادی بلوک پایدار منجر به تشکلیل گروهی شده که اغلب سبب ناپایداری می شود؛ بنابراین تحلیل پایداری توده سنگ درزه دار، منجر به بررسی گروه هایی از بلوک ها می شود که به صورت بالقوه برای پایداری یک شیب سنگی خطرناک می باشند. روش گروه های کلیدی با عملکردی پیشرونده اقدام به معرفی این گروه های بحرانی کرده و محاسبات پایداری را در آن ها متمرکز می کند. برای افزایش کارایی، دقت و سرعت روش گروه های کلیدی و همچنین توسعه آن در سه بعد، تلفیق آن با یکی از روش های عددی مورد توجه است، تا ضمن توسعه این روش مشکل زمان زیاد محاسبه در کدهای رایآن های مربوط به روش های عددی مرتفع شود. این هدف در دو بخش تحقق می یابد: الف) تحلیل اندرکنش بلوک ها ی یک گروه کلیدی و یافتن گروه کلیدی بحرانی ب) تحلیل اندرکنش گروه کلیدی بحرانی با توده سنگ و بررسی پایداری توده سنگ. در این مقاله با هدف تحلیل اندرکنش بلوک های گروه کلیدی، ابتدا به بررسی عملکرد روش گروه های کلیدی پرداخته و سپس برای انتخاب بهترین روش عددی برای توسعه، از روش تصمیم گیری چندشاخصه فازی بهره گرفته شده است. در پایان روش تحلیل تغییر شکل ناپیوسته (DDA) به عنوان سازگارترین روش عددی با معیارهای توسعه، انتخاب شد و سپس تلفیق این دو روش، مورد توجه قرار گرفت و الگوریتم و برنامه اولیه در محیط نرم افزاری Mathematica تهیه شد. نتایج این مرحله از توسعه روش گروه های کلیدی که عملا نوعی تلفیق با روش تحلیل تغییر شکل ناپیوسته است، بیان گر قابلیت توسعه روش گروه های کلیدی در شناسایی و تحلیل پایداری گروه های کلیدی بحرانی در شیب های سنگی درزه دار است.

کلید واژه: تحلیل پایداری، بلوک کلیدی، گروه های کلیدی، تحلیل تغییر شکل ناپیوسته، تصمیم گیری چندمعیاره فازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.