مقایسه روش های آماربرداری برای تعیین تنوع گونه های چوبی در جنگل های زاگرس شمالی (پژوهش موردی: جنگل های بلکه بانه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روش های آماربرداری برای تعیین تنوع گونه های چوبی در جنگل های زاگرس شمالی (پژوهش موردی: جنگل های بلکه بانه) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روش های آماربرداری برای تعیین تنوع گونه های چوبی در جنگل های زاگرس شمالی (پژوهش موردی: جنگل های بلکه بانه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روش های آماربرداری برای تعیین تنوع گونه های چوبی در جنگل های زاگرس شمالی (پژوهش موردی: جنگل های بلکه بانه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روش های آماربرداری برای تعیین تنوع گونه های چوبی در جنگل های زاگرس شمالی (پژوهش موردی: جنگل های بلکه بانه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۶

تنوع گونه های چوبی برای آگاهی از تغییرات موجود در اکوسیستم های جنگلی برآورد می شود که لازمه آن جمع آوری اطلاعات کمی و کیفی مناسب با استفاده از آماربرداری جنگل است. هدف پژوهش پیش رو تعیین مناسب ترین روش نمونه برداری برای برآورد تنوع گونه های چوبی در جنگل های زاگرس شمالی بود. برای این منظور ۴۰ هکتار از جنگل سامان عرفی روستای بلکه انتخاب شد و در آن ۴۰ قطعه نمونه مربعی هر کدام به مساحت یک هکتار (۱۰۰×۱۰۰ متر) انتخاب شدند. در هر قطعه نمونه اطلاعات مربوط به گونه، مختصات مکانی درختان، تعداد درختان و قطر بزرگ و کوچک تاج همه درختان ثبت شد. داده های آماربرداری صددرصد در نرم افزار Arc GIS وارد شدند و نقشه پراکنش درختان به دست آمد. روش های نمونه برداری با قطعات نمونه مستطیلی به ابعاد ۵۰×۲۰ متر، خط نمونه ۱۰۰ متری و ۵۰ متری و همچنین روش مربعی با ابعاد ۱۰×۱۰ متر، ۱۵×۱۵ متر، ۲۰×۲۰ متر و ۴۰×۴۰ متر در شبکه آماربرداری ۱۰۰×۱۰۰ پیاده شدند و نتایج آنها با آماربرداری صددرصد مقایسه شد. برای مقایسه از معیار %E2×T استفاده شد. همچنین از شاخص های تنوع شانون- وینر، سیمپسون، غنای مارگالف و منهنیک برای مقایسه روش های نمونه برداری مربعی استفاده شد. بر اساس نتایج، مناسب ترین روش برای برآورد مشخصه های تعداد در هکتار و درصد تاج پوشش درختان منطقه، به ترتیب روش مربعی با ابعاد ۴۰×۴۰ متر و روش مربعی با ابعاد ۲۰×۲۰ متر بود.

کلید واژه: تاج پوشش، تراکم، زاگرس شمالی، روش نمونه برداری مربعی، شاخص های تنوع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.