ساخت یک مرحله ای دندریمر آنیونی پلی اتیلن گلیکول- سیترات نسل دو (G2) و بررسی سمیت سلولی آن در دو رده سلولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ساخت یک مرحله ای دندریمر آنیونی پلی اتیلن گلیکول- سیترات نسل دو (G2) و بررسی سمیت سلولی آن در دو رده سلولی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ساخت یک مرحله ای دندریمر آنیونی پلی اتیلن گلیکول- سیترات نسل دو (G2) و بررسی سمیت سلولی آن در دو رده سلولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ساخت یک مرحله ای دندریمر آنیونی پلی اتیلن گلیکول- سیترات نسل دو (G2) و بررسی سمیت سلولی آن در دو رده سلولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ساخت یک مرحله ای دندریمر آنیونی پلی اتیلن گلیکول- سیترات نسل دو (G2) و بررسی سمیت سلولی آن در دو رده سلولی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس)

تعداد صفحات :۱۶

هدف: دندریمرها نانوساختارهای سه بعدی است که کاربردهای زیادی در پزشکی از جمله دارورسانی و تصویر برداری پیدا کرده است. دندریمر آنیونی پلی اتیلن گلیکول- سیترات، پتانسیل بالایی برای دارو رسانی و افزایش حلالیت داروهای نامحلول در آب دارد ولی روش ساخت آن زمانبر و چند مرحله ای است و از مواد سمی مانند دی کلرو متان در ساخت آن استفاده شده است. در این تحقیق روشی ساده تر و یک مرحله ای و با استفاده از شیمی سبز برای ساخت آن ابداع شد.مواد و روش ها: چهار روش مختلف برای بهینه سازی ساخت این دندریمر بررسی شد. تایید و تعیین ساختمان محصولات توسط روش تفرق نور پویا، طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز و کروماتوگرافی مایع- طیف سنجی جرمی انجام و میزان سمیت سلولی با استفاده از آزمون XTT بررسی شد.نتایج: در این تحقیق روش ساخت دندریمر G2 در یک مرحله و بدون تخلیص G1 ابداع شد که در مقایسه با روش های قبلی ارایه شده برای ساخت این دندریمر نه تنها به زمان بسیار کمتری نیاز دارد بلکه از مواد غیر سمی و شیمی سبز نیز در آن استفاده شده است. همچنین با توجه به نتایج آزمون XTT سمیت قابل توجهی تا غلظت ۸۰۰ میکرومولار در رده های سلولی Hela و Vero مشاهده نشد.نتیجه گیری: نتایج نشان می دهد که ساخت یک مرحله ای دندریمر آنیونی پلی اتیلن گلیکول- سیترات نسل دو (G2) روش ساده و مناسبی برای ساخت این دندریمر است. همچنین این دندریمر زیست سازگار بوده و می تواند به عنوان حامل مناسبی برای اهداف دارو رسانی استفاده شود.

کلید واژه: دندریمر، بهینه سازی، زیست تخریب پذیر، پلی اتیلن گلیکول- سیتریک اسید، شیمی سبز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.