ژئوکرونولوژی (U-Pb) زیرکن، پتروگرافی، ژئوشیمی و رادیو ایزوتوپ های متاریولیت های برنورد (مرکز زون تکنار- شمال غرب بردسکن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ژئوکرونولوژی (U-Pb) زیرکن، پتروگرافی، ژئوشیمی و رادیو ایزوتوپ های متاریولیت های برنورد (مرکز زون تکنار- شمال غرب بردسکن) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ژئوکرونولوژی (U-Pb) زیرکن، پتروگرافی، ژئوشیمی و رادیو ایزوتوپ های متاریولیت های برنورد (مرکز زون تکنار- شمال غرب بردسکن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ژئوکرونولوژی (U-Pb) زیرکن، پتروگرافی، ژئوشیمی و رادیو ایزوتوپ های متاریولیت های برنورد (مرکز زون تکنار- شمال غرب بردسکن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ژئوکرونولوژی (U-Pb) زیرکن، پتروگرافی، ژئوشیمی و رادیو ایزوتوپ های متاریولیت های برنورد (مرکز زون تکنار- شمال غرب بردسکن) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زمین شناسی اقتصادی

تعداد صفحات :۲۹

منطقه مورد بررسی، در بخش میانی زون ساختاری تکنار در شمال خرد قاره ایران مرکزی قرار گرفته است. این زون ساختاری از سازند تکنار و کمپلکس پلوتونیک برنورد تشکیل شده است. تشکیلات ولکانوسدیمنت سازند تکنار متشکل از سنگ های آتشفشانی فلسیک (متاریولیت- ریوداسیت و توف ریولیتی) با ضخامت قابل توجه و به همراه مرمر و ماسه سنگ کمی دگرگون شده، فیلیت، اسلیت و شیست است. کانی شناسی و شیمی اولیه این سنگ ها بر اثر فرآیندهای ثانویه (دگرگونی ناحیه ای و دگرسانی هیدروترمالی) مورد تغییر قرار گرفته است. بیشترین حجم سنگ های آتشفشانی مورد بررسی در بخش های زیرین و میانی سازند تکنار به همراه توفهای لایه ای سبز روشن تشکیل شده است. در برخی از نقاط، این مجموعه ولکانوسدیمنت در کنتاکت با کمپلکس گرانیتوئید برنورد مشاهده می شود. سن سنجی کانی زیرکن به روش (U-Pb) متاریولیت های سازند تکنار، سن -۶.۶۲، ۵۵۲.۲۳+۴.۷۳ میلیون سال قبل (اواخر نئوپروتروزوئیک) را نشان می دهد. eNd(552) زمان تشکیل متاریولیتهای برنورد (مرکز زون تکنار) در گستره -۶.۹۸ تا -۱.۵ قرار می گیرد. عناصر نادر خاکی سبک (LREE) به جز Eu نسبت به عناصر نادر خاکی سنگین (HREE) با شیب ملایمی غنی شدگی نشان می دهند. همچنین، در این متاریولیت ها، غنی شدگی در بیشتر عناصر کمیاب ناسازگار (Th،U،Y،K،Rb،Pb، Nd) دیده می شود در حالی که عناصر ( Ba،P،Ti،Sr،Zr، Nb) فقیرشدگی شاخصی را در مقایسه با گوشته اولیه نشان می دهند. مشخصه -ایزوتوپی i(143Nd/144Nd) متاریولیت های منطقه مقدار عددی ۰.۵۱۱۷۰۱ تا ۰.۵۱۱۸۵۵ به دست آمده است. مقدار عددی نسبت (۸۷Sr/86Sr)i متاریولیت های منطقه برنورد در گستره ۰.۶۸۸۹۴۹ تا ۰.۷۲۳۴۳۵، بیانگر دو منشا مختلف برای گدازه های ریولیتی این منطقه است. با توجه به مطالب بالا و همچنین حجم بالای ولکانیسم در منطقه تکنار، می توان تشکیل آنها را به یک محیط ریفت قاره ای مربوط دانست. این ریفت می تواند با ایجاد یک زبانه در گوشته بالایی واقع در زیر پی سنگ شرق ایران در مدت زمان نئوپروتروزوئیک تشکیل شده باشد.

کلید واژه: ایزوتوپ، زیرکن، سن سنجی، نئوپروتروزوئیک، برنورد، بردسکن، تکنار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.