تعیین مناطق کانی سازی با استفاده از پردازش داده های قطبش القایی و مقاومت ویژه الکتریکی در کانسار مس گرماب (خراسان جنوبی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین مناطق کانی سازی با استفاده از پردازش داده های قطبش القایی و مقاومت ویژه الکتریکی در کانسار مس گرماب (خراسان جنوبی) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین مناطق کانی سازی با استفاده از پردازش داده های قطبش القایی و مقاومت ویژه الکتریکی در کانسار مس گرماب (خراسان جنوبی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین مناطق کانی سازی با استفاده از پردازش داده های قطبش القایی و مقاومت ویژه الکتریکی در کانسار مس گرماب (خراسان جنوبی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین مناطق کانی سازی با استفاده از پردازش داده های قطبش القایی و مقاومت ویژه الکتریکی در کانسار مس گرماب (خراسان جنوبی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زمین شناسی اقتصادی

تعداد صفحات :۲۴

در این پژوهش، سعی شده است تا با تلفیق نتایج به دست آمده از بررسی های زمین شناسی، زمین شیمیایی سطحی و زمین فیزیک، ضمن تکمیل بررسی های یادشده ، با استفاده از روش های جدید زمین فیزیک اکتشافی، موقعیت مکانی زون کانی سازی کانسار مس گرماب (شمال شرق قائن) تعیین شود. بعد از الکترومغناطیس، از متداولترین روش های زمین فیزیکی قابل استفاده در اکتشاف کانسارهای سولفیدی مس، روش های قطبش القایی و مقاومت ویژه الکتریکی است. در این پژوهش، از این روش در حوزه زمان استفاده شد و مولفه های ثابت زمانی ظاهری، وابسته بسامد ظاهری و بارپذیری حقیقی استخراج شد. پس از تفسیر نتایج، نواحی بی هنجاری در مناطق با بارپذیری متوسط و همچنین مقاومت ویژه الکتریکی کم تا متوسط شناسایی شد که این امر را می توان به حضور کانی های سولفیدی در مناطق کانی سازی نسبت داد،. همچنین، با استفاده از نتایج مولفه ثابت زمانی، میانگین دانه بندی دانه های فلزی در منبع تولید کننده قطبش القایی دریافت شد. با توجه به این که نتایج خام اندازه گیری ها، اطلاعات کمی دقیق و مطمئنی درباره عمق و هندسه توده های کانی سازی شده زیر سطحی در اختیار قرار نمی دهند؛ با استفاده از مقاطع حاصل از مولفه های قطبش القایی و مدل سازی معکوس هموار برای تعیین محل های احتمالی، گسترش های جانبی و قائم کانی سازی های زیر سطحی استفاده شد. بررسی های زمین فیزیک نشان می دهد، کانی سازی بیشتر به صورت محدوده های کوچک و پراکنده است.

کلید واژه: قطبش القایی، مقاومت ویژه الکتریکی، مدل سازی معکوس، مس، قائن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.