استفاده از ترکیب شیمیایی کلینوپیروکسن در تحلیل شرایط فیزیکی صعود ماگما، بررسی موردی سنگ های آتشفشانی ائوسن در منطقه قهرود (شمال اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از ترکیب شیمیایی کلینوپیروکسن در تحلیل شرایط فیزیکی صعود ماگما، بررسی موردی سنگ های آتشفشانی ائوسن در منطقه قهرود (شمال اصفهان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از ترکیب شیمیایی کلینوپیروکسن در تحلیل شرایط فیزیکی صعود ماگما، بررسی موردی سنگ های آتشفشانی ائوسن در منطقه قهرود (شمال اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از ترکیب شیمیایی کلینوپیروکسن در تحلیل شرایط فیزیکی صعود ماگما، بررسی موردی سنگ های آتشفشانی ائوسن در منطقه قهرود (شمال اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از ترکیب شیمیایی کلینوپیروکسن در تحلیل شرایط فیزیکی صعود ماگما، بررسی موردی سنگ های آتشفشانی ائوسن در منطقه قهرود (شمال اصفهان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زمین شناسی اقتصادی

تعداد صفحات :۲۴

در منطقه قهرود (شمال اصفهان)، سنگ های آتشفشانی با ترکیب آندزیت تا بازالت به صورت توده هایی با ابعاد مختلف پراکنده اند. از نظر کانی شناسی، سنگ های آتشفشانی بازالتی مورد بررسی از فنوکریست های پلاژیوکلاز به همراه بلورهای کوچکتر کلینوپیروکسن در زمینه ای از میکرولیت، شیشه و کانی های کدر تشکیل شده اند. پلاژیوکلازها ترکیب لابرادوریت- بیتونیت (An85-58Ab15-41) دارند و کلینوپیروکسن ها از نوع اوژیت (En41-49Di29-38Fs17-26) هستند. ترکیب کلینوپیروکسن ها نشان می دهد، ماگمای مادر سنگ ها دارای ماهیت تولئیتی است. بر اساس محاسبات نظام مند زمین دما- فشارسنجی با استفاده از نرم افزار تخصصی SCG، کلینوپیروکسن ها در محدوده دمایی حدود ۱۱۲۰-۱۱۷۰ درجه سانتیگراد و محدوده فشار حدود ۲-۶ کیلوبار متبلور شده اند. پردازش های آماری نشان می دهد، همگام با صعود ماگما و تبلور هم زمان پیروکسن ها، در قبال هر درجه سانتی گراد کاهش دما، به میزان ۸۴.۶ بار از فشار وارد بر ماگما کاسته شده که معادل با ۳۲۰ متر کاهش عمق در پوسته قاره ای است.

کلید واژه: کلینوپیروکسن، دما، فشارسنجی، سنگ های آتشفشانی، قهرود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.