اثر نسبت های کشت مخلوط ردیفی نخود و زعفران بر عملکرد و برخی خصوصیات رشدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر نسبت های کشت مخلوط ردیفی نخود و زعفران بر عملکرد و برخی خصوصیات رشدی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر نسبت های کشت مخلوط ردیفی نخود و زعفران بر عملکرد و برخی خصوصیات رشدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نسبت های کشت مخلوط ردیفی نخود و زعفران بر عملکرد و برخی خصوصیات رشدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر نسبت های کشت مخلوط ردیفی نخود و زعفران بر عملکرد و برخی خصوصیات رشدی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و فناوری زعفران

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی تاثیر نسبت های کشت مخلوط افزایشی نخود با گیاه نقدینه زعفران بر خصوصیات کمی و عملکرد، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با هفت تیمار و سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد در دو سال زراعی ۱۳۹۱-۱۳۹۳ اجرا شد. تیمارها شامل ۱۰۰% زعفران+۲۰% نخود، ۱۰۰% زعفران+۴۰% نخود، ۱۰۰% زعفران+۶۰% نخود، ۱۰۰% زعفران+۸۰% نخود، ۱۰۰% زعفران+ ۱۰۰% نخود و کشت خالص دو گیاه بود. صفات مورد مطالعه شامل ارتفاع بوته، تعداد شاخه فرعی، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در بوته، تعداد دانه در غلاف و وزن صد دانه و عملکرد بیولوژیکی و دانه نخود و تعداد گل، وزن تر گل، وزن تر کلاله و وزن خشک کلاله زعفران بودند. نتایج نشان داد که اثر نسبت های کشت مخلوط با زعفران بر ارتفاع بوته، تعداد شاخه فرعی، تعداد غلاف، تعداد دانه در غلاف، تعداد دانه در بوته، عملکرد بیولوژیکی و عملکرد دانه نخود معنی دار بود (p£۰.۰۵). بالاترین عملکرد بیولوژیکی و دانه نخود برای کشت خالص به ترتیب با ۶۰۸.۳ و ۲۸۲.۹ کیلوگرم در هکتار و کمترین مقادیر برای تیمار ۱۰۰% زعفران+ ۱۰۰% نخود به ترتیب با ۱۲۲.۵ و ۵۵.۹۴ کیلوگرم در هکتار مشاهده گردید. اثر نسبت های کشت مخلوط ردیفی با نخود بر تعداد گل، وزن تر گل، وزن تر کلاله و وزن خشک کلاله زعفران در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود (p£۰.۰۱). بالاترین تعداد گل و وزن خشک کلاله زعفران برای کشت خالص به ترتیب برابر با ۱۰۳.۸۹ گل در مترمربع و ۰.۴۷ گرم کلاله در مترمربع و کمترین مقادیر برای ۱۰۰% زعفران+ ۲۰% نخود به ترتیب با ۲۸.۹۴ گل در بوته و ۰.۱۴ گرم کلاله در مترمربع مشاهده گردید. با افزایش درصد حضور نخود از ۲۰ درصد به ۱۰۰ درصد در کشت مخلوط افزایشی با زعفران، وزن خشک کلاله به ترتیب ۱۴۲، ۱۱۶، ۴۱ و ۵ درصد افزایش یافت. بدین ترتیب، با توجه کشت مخلوط زعفران با گیاهان تثبیت کننده نیتروژن نظیر نخود را بایستی جهت بهبود عملکرد این گیاه نقدینه به عنوان راهکار جایگزین اکولوژیکی در مدیریت پایدار آن مدنظر قرار داد.

کلید واژه: تثبیت نیتروژن، کشت مخلوط افزایشی، گیاه نقدینه، وزن کلاله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.