ارزیابی استفاده از الگوریتم های فازی در افزایش دقت نقشه های کاربری اراضی استخراج شده با روش های پردازش شیء گرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی استفاده از الگوریتم های فازی در افزایش دقت نقشه های کاربری اراضی استخراج شده با روش های پردازش شیء گرا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی استفاده از الگوریتم های فازی در افزایش دقت نقشه های کاربری اراضی استخراج شده با روش های پردازش شیء گرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی استفاده از الگوریتم های فازی در افزایش دقت نقشه های کاربری اراضی استخراج شده با روش های پردازش شیء گرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی استفاده از الگوریتم های فازی در افزایش دقت نقشه های کاربری اراضی استخراج شده با روش های پردازش شیء گرا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اطلاعات جغرافیایی

تعداد صفحات :۱۴

در راستای هدف استخراج سریع نقشه های کاربری اراضی، تکنولوژی سنجش از دور به عنوان یک فناوری کارآمد شناخته شده که با ارائه تصاویر ماهواره ای امکان استخراج نقشه های کاربری اراضی را فراهم می آورد. سنجش از دور با ارائه تصاویر ماهواره ای با قدرت زمانی متفاوت مدلسازی و پایش تغییرات محیطی را ممکن ساخته که این امر، گامی مهم در مدیریت منابع طبیعی محسوب می شود. روش طبقه بندی شیء گرا مبتنی بر الگوریتم های دانش پایه، یکی از روش های کارآمد در طبقه بندی تصاویر ماهواره ای است که علاوه بر استفاده از اطلاعات طیفی تصاویر ماهواره ای، امکانات لازم برای استفاده از اطلاعات محیطی و ویژگی های فیزیکی و هندسی پدیده های سطح زمین را فراهم می آورد. تحقیق حاضر با هدف ارزیابی میزان افزایش دقت حاصله از کاربرد الگوریتم های دانش پایه فازی در طبقه بندی نقشه های کاربری/ پوشش اراضی انجام شده است. در این تحقیق به منظور مقایسه روش های شیءگرای طبقه بندی تصاویر ماهواره ای بدون استفاده از الگوریتم های فازی و روش های شیءگرا بر اساس الگوریتم های فازی، از تصاویر سنجنده ی AVNIR2 ماهواره ای ALOS استفاده گردیده است و نقشه کاربری اراضی شهرستان مراغه با هر دو روش مذکور استخراج شده است. نتایج حاصل از ارزیابی دقت نشان می دهد که نقشه کاربری اراضی تولیدشده توسط روش های دانش پایه فازی با دقت کلی ۹۳.۲۸ در مقایسه با نقشه کاربری اراضی تولیدشده توسط روش شیء گرا بدون استفاده از الگوریتم های فازی با دقت ۸۸.۰۶ درصد از اعتبار بیشتری برخوردار است. با توجه به ماهیت مقایسه ای این تحقیق نتایج آن برای شناسایی روش های بهینه در تولید و تهیه نقشه کاربری اراضی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نقشه های تولیدشده نیز برای سازمان های اجرایی (نظیر جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و…) از ارزش کاربردی بالایی برخوردار هستند.

کلید واژه: سنجش از دور، روش های طبقه بندی شیءگرا، الگوریتم های فازی، تصاویر ALOS، نقشه کاربری اراضی، شهرستان مراغه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.