مدل سازی رشد شهری با استفاده از تصاویر ماهواره ای متوسط مقیاس و مبتنی بر روش خودکاره های سلولی (مطالعه موردی: شهر تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی رشد شهری با استفاده از تصاویر ماهواره ای متوسط مقیاس و مبتنی بر روش خودکاره های سلولی (مطالعه موردی: شهر تهران) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی رشد شهری با استفاده از تصاویر ماهواره ای متوسط مقیاس و مبتنی بر روش خودکاره های سلولی (مطالعه موردی: شهر تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی رشد شهری با استفاده از تصاویر ماهواره ای متوسط مقیاس و مبتنی بر روش خودکاره های سلولی (مطالعه موردی: شهر تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی رشد شهری با استفاده از تصاویر ماهواره ای متوسط مقیاس و مبتنی بر روش خودکاره های سلولی (مطالعه موردی: شهر تهران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اطلاعات جغرافیایی

تعداد صفحات :۱۸

مدل سازی رشد شهری و تغییرات صورت گرفته در کاربری اراضی جزء جدایی ناپذیری از برنامه ریزی برای توسعه پایدارند. تحقیق حاضر نیز در نظر دارد رشد و توسعه شهری را برای کلان شهر تهران از بعد زمانی و توزیع مکانی، مدل سازی نماید. بدین منظور ابتدا با استفاده از تصاویر سری زمانی ماهواره لندست، نقشه های کاربری اراضی برای سال های ۱۹۸۸، ۲۰۰۲ و ۲۰۱۳ با رویکرد شئ پایه مورد طبقه بندی قرار گرفت. در گام بعدی با بهره گیری از مدل رگرسیون لجستیک میزان تاثیر متغیرهای مستقل در رابطه با گسترش شهری شامل چهارده متغیر در قالب دو گروه متغیرهای محیطی- طبیعی و اجتماعی- اقتصادی در دوره ۱۹۸۸ تا ۲۰۰۲، به صورت ضریب در معادله رگرسیون محاسبه شده و نقشه پتانسیل گسترش شهری تولید گردید. ارزیابی عملکرد رگرسیون لجستیک با استفاده از دو شاخص Pseudo R2 و ROC با مقادیر به ترتیب ۰.۳۲ و ۰.۸۹ نشانگر برازش خوب رگرسیون و قابلیت تشریحی مناسب آن بود. در ادامه مساحت تغییرات برای سال مورد انتظار با استفاده از تحلیل زنجیره مارکوف به صورت کمی پیش بینی شد. در نهایت با استفاده از خروجی های دو مدل رگرسیون لجستیک و تحلیل زنجیره مارکوف، با بهره گیری از مدل خودکاره های سلولی، رشد شهری برای سال ۲۰۱۳ مدل سازی گشت که مقایسه آن با تصویر طبقه بندی شده سال ۲۰۱۳ نشان می دهد مدل مورد استفاده با دقت نسبی برآورد مساحت ۰.۹۳ و ضریب کاپای ۰.۸۷ یک مدل موفق بوده است. بر این اساس از همین مدل برای برآورد رشد شهری در سال ۲۰۲۵ استفاده گردید و برای این کار از تصاویر سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۱۳ استفاده شد.

کلید واژه: مدل سازی رشد شهری، خودکاره های سلولی، طبقه بندی شئ پایه، تهران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.