تاثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۷

در آزمایش حاضر اثر محلول پاشی با غلظت های ۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم در لیتر اسید آسکوربیک، در طول فصل تابستان بر برخی خصوصیات کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار (هر تکرار شامل یک درخت) انجام شد. نتایج نشان داد محلول پاشی با غلظت ۲۰۰ میلی گرم در لیتر اسید آسکوربیک به طور معنی داری میزان مواد جامد محلول کل میوه و آنتوسیانین را نسبت به تیمار شاهد افزایش داد. میزان اسیدیته قابل تیتراسیون (TA)، ویتامین ث، آنتی اکسیدان کل، فلاونوئیدهای کل و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL) با افزایش غلظت اسید آسکوربیک افزایش معنی داری داشت ولی pH آب میوه به طور معنی داری کاهش پیدا کرد. نتایج نشان داد محلول پاشی با اسید آسکوربیک احتمالا به دلیل افزایش میزان مواد جامد محلول به عنوان سوبسترای اصلی در مسیر ساخت آنتوسیانین و افزایش میزان فعالیت آنزیم PAL به عنوان کلیدی ترین آنزیم درگیر در مسیر ساخت فلاونوئیدها از جمله آنتوسیانین، باعث بهبود خصوصیات کیفی و رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار می گردد.

کلید واژه: آنزیم، ترکیبات آنتی اکسیدانی، کیفیت، میوه سیب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.