ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی توده های خیارچنبر (Cucumis melo var. flexuosus) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی توده های خیارچنبر (Cucumis melo var. flexuosus) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی توده های خیارچنبر (Cucumis melo var. flexuosus) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی توده های خیارچنبر (Cucumis melo var. flexuosus) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی توده های خیارچنبر (Cucumis melo var. flexuosus) بومی ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

توده های بومی به سبب سازگاری به شرایط محیطی، ژرم پلاسم غنی از ژن های مطلوب مربوط به تنش های زیستی و غیرزیستی به حساب می آیند. ایران یکی از مراکز تنوع خیارچنبر است و با توجه به اهمیت اقتصادی این گیاه و هم چنین توجه کمی که به این گیاه معطوف شده است، لازم است که مطالعات ژنتیکی در مورد توده های محلی این گیاه صورت گیرد. در این تحقیق، ۱۲ توده ی خیارچنبر از نقاط مختلف ایران جمع آوری شدند. این توده ها از نظر ۴۰ صفت کیفی و ۲۱ صفت کمی بر اساس توصیف نامه ی موسسه ی بین المللی منابع ژنتیک (IPGRI) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفتند. مقایسه میانگین بین توده ها از نظر صفات کیفی، کمی و ارزیابی ارتباط بین آن ها با استفاده از نرم افزار SAS صورت گرفت. نتایج نشان داد که توده های خیارچنبر بومی ایران در بسیاری از صفات، از تنوع بالایی برخوردار هستند و در اکثر صفات مربوط به میوه، همبستگی مثبت یا منفی نشان دادند. علاوه بر آن، تجزیه ی خوشه ای با استفاده از روش UPGMA بر اساس ضریب تشابه اقلیدسی، توده ها را در چهار گروه متفاوت قرار داد. نتایج این پژوهش نشان داد که خیارچنبرهای بومی ایران از نظر تنوع ژنتیک غنی هستند و می توانند نقش مهمی در برنامه های نوین به نژادی خربزه ئیان داشته باشند.

کلید واژه: تجزیه ی خوشه ای، خیارچنبر، تنوع ژنتیکی، نشانگرهای مورفولوژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.