بررسی تاثیر افزودن ویتامین E سلنیوم و C به جیره بر پارامترهای شاخص در سیستم دفاع آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر افزودن ویتامین E سلنیوم و C به جیره بر پارامترهای شاخص در سیستم دفاع آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر افزودن ویتامین E سلنیوم و C به جیره بر پارامترهای شاخص در سیستم دفاع آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر افزودن ویتامین E سلنیوم و C به جیره بر پارامترهای شاخص در سیستم دفاع آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر افزودن ویتامین E سلنیوم و C به جیره بر پارامترهای شاخص در سیستم دفاع آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های ماهی شناسی کاربردی
تعداد صفحات :۲۱
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: آنزیم های آنتی اکسیدانی، ویتامین، سلنیوم، رادیکال آزاد، جیره
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.