ارزیابی توان سرزمین برای شناسایی مناطق مناسب توسعه گردشگری با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی توان سرزمین برای شناسایی مناطق مناسب توسعه گردشگری با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی توان سرزمین برای شناسایی مناطق مناسب توسعه گردشگری با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی توان سرزمین برای شناسایی مناطق مناسب توسعه گردشگری با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی توان سرزمین برای شناسایی مناطق مناسب توسعه گردشگری با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )

تعداد صفحات :۲۲

در این تحقیق به منظور تخصیص اراضی برای توسعه اکوتوریسم از روش ارزیابی چند معیاره مبتنی بر فرآیند تحلیل شبکه ای و منطق فازی استفاده گردید. معیارهای اکولوژیکی شامل خاک، اقلیم، منابع آب، زمین شناسی و فیزیوگرافی و معیارهای اقتصادی و اجتماعی شامل کاربری اراضی، فاصله از جاده، فاصله از اراضی ساخته شده، فاصله از جاذبه های دیدنی و فاصله از امکانات گردشگری شناسایی و به روش فازی کمی شدند. جهت تهیه نقشه کاربری اراضی از داده های سنجنده OLI ماهواره لندست ۸ استفاده شده است. عملیات برداشت زمینی در تیر ۱۳۹۴ انجام شد. سپس اقدام به رتبه بندی عوامل موثر در تخصیص اراضی به اکوتوریسم با استفاده از روش فرآیند تحلیل شبکه ای گردید. در آخرین گام با استفاده از عملگر ترکیب خطی وزنی (WLC) کلیه لایه های اطلاعاتی در محیط ArcGIS10.1 تلفیق شدند و نقشه نهایی توان توسعه اکوتوریسم تهیه گردید. به منظور صحت طبقه بندی به صورت تصادفی ۲۰ درصد از واحدهای همگن دارای قابلیت برای اکوتوریسم در عرصه بررسی و مشخص گردید که ۹۴ درصد از واحدهای شناسایی شده به تفکیک توان طبقات با شرایط طبیعی سرزمین انطباق دارد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که معیارهای اکولوژیکی مجموعا ۰.۶۴ از وزن نهایی را به خود اختصاص داده و این نشانه دخالت بیشتر معیارهای اکولوژیکی در ایجاد قابلیت برای اکوتوریسم می باشد. همچنین از کل سطح عرصه ۷۵.۲درصد دارای توان برای توسعه اکوتوریسم و ۲۴.۸ درصد از سطح منطقه فاقد توان می باشد. از مناطق باقابلیت قابل قبول ازنظر کاربری اکوتوریسم، حدود ۳۰.۳۲ درصد از سطح منطقه دارای توان زیاد می باشد. استفاده توام از منطق فازی و روش ANP در تعیین ارجحیت و وزن معیارها نسبت به یکدیگر شرایط منطقی تر و انعطاف پذیرتری را برای ارزیابی به روش WLC فراهم می کند.

کلید واژه: اکوتوریسم، فرآیند تحلیل شبکه ای، ترکیب خطی وزنی، مقایسه زوجی، طالقان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.