بهینه سازی فرآیند الکتروپراکسون با بهره گیری از مدل آماری رویه پاسخ در رنگبری ماده رنگزای اسید نارنجی ۷ از پساب ساختگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرآیند الکتروپراکسون با بهره گیری از مدل آماری رویه پاسخ در رنگبری ماده رنگزای اسید نارنجی ۷ از پساب ساختگی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرآیند الکتروپراکسون با بهره گیری از مدل آماری رویه پاسخ در رنگبری ماده رنگزای اسید نارنجی ۷ از پساب ساختگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند الکتروپراکسون با بهره گیری از مدل آماری رویه پاسخ در رنگبری ماده رنگزای اسید نارنجی ۷ از پساب ساختگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرآیند الکتروپراکسون با بهره گیری از مدل آماری رویه پاسخ در رنگبری ماده رنگزای اسید نارنجی ۷ از پساب ساختگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فناوری رنگ

تعداد صفحات :۱۶

فرآیند الکتروپراکسون تلفیقی از فرآیند ازن زنی ساده و الکترولیز می باشد که منجر به تولید رادیکال هیدروکسیل می گردد. هدف از این مطالعه، بهینه سازی فرآیند الکتروپراکسون با بهره گیری از مدل آماری رویه پاسخ در رنگبری ماده رنگزای اسید نارنجی ۷ از پساب ساختگی بود. در این مطالعه از راکتور نیمه پیوسته مجهز به چهار الکترود گرافیت با ابعاد ۱۰´۲ سانتی متر استفاده شد. تاثیر عواملی مانند (۲-۴) ph، غلظت ازن ورودی (۲-۴)gr/hr.l، آمپر (۲-۴A) و زمان واکنش (۳۰-۱۵min) توسط مدل آماری رویه پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. اندازه گیری غلظت ماده رنگزای اسید نارنجی ۷ با استفاده از دستگاه طیف سنج و اندازه گیری COD و TOC بر اساس روش های ارایه شده در مرجع آزمایشات آب و فاضلاب صورت گرفت. نتایج به دست آمده بیانگر کارایی مناسب این فرآیند در رنگبری و حذف COD و TOC می باشد. کارایی فرآیند در شرایط بهینه که شامل ph=3.5، جریان الکتریکی برابر ۳.۴ آمپر، دبی ازن ورودی برابر ۳.۶۴ gr/hr.l، زمان واکنش برابر ۳۰دقیقه در غلظت اولیه ماده رنگزا برابر ۱۰۰ میلی گرم در لیتر ۸۶.۴۲ درصد به دست آمد. میزان کارایی فرآیند در حذف COD و TOC در مدت زمان ۶۰ دقیقه به حداکثر مقدار خود رسید. فرآیند الکتروپراکسون به عنوان یکی از گزینه های فرآیندهای اکسایش پیشرفته، توانایی کاهش بار آلودگی صنایع حاوی موادرنگزا را، دارد.

کلید واژه: فرآیند الکتروپراکسون، ماده رنگزای اسید نارنجی ۷، COD ،TOC، مدل آماری رویه پاسخ، محیط های آبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.