بررسی فراوانی ژن های مقاومت کینولونی وابسته به پلاسمید در جدایه های بالینی اشریشیا کلی و گونه های کلبسیلا در تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی ژن های مقاومت کینولونی وابسته به پلاسمید در جدایه های بالینی اشریشیا کلی و گونه های کلبسیلا در تهران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی ژن های مقاومت کینولونی وابسته به پلاسمید در جدایه های بالینی اشریشیا کلی و گونه های کلبسیلا در تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی ژن های مقاومت کینولونی وابسته به پلاسمید در جدایه های بالینی اشریشیا کلی و گونه های کلبسیلا در تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی ژن های مقاومت کینولونی وابسته به پلاسمید در جدایه های بالینی اشریشیا کلی و گونه های کلبسیلا در تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دنیای میکروب ها

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: حضور ژن های پلاسمیدی qnr در باکتری ها عامل اصلی ایجاد مقاومت در برابر کینولون ها به شمار می آید. این مطالعه با هدف ارزیابی حضور ژن های qnr وابسته به پلاسمید و ژن های مقاوم aac (6) -Ib-cr در جدایه های بالینی اشریشیاکلی و کلبسیلا جداسازی شده از تهران انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی تعداد ۱۳۲ جدایه اشریشیاکلی و ۹۸۸ جدایه کلبسیلا از بیماران مبتلا به عفونت ادراری مراجعه کننده به بیمارستان آیت اله طالقانی تهران جمع آوری گردید. مقاومت آنتی بیوتیکی با استفاده از روش کربی-بائر و معیار CLSII انجام شد. پس از استخراج ژنوم، به منظور تکثیر ژن های qnr و aac (6) -Ib-cr از روش واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) استفاده گردید.یافته ها: در مجموع ۴۷.۷۲ درصد از جدایه های اشریشیا کلی نسبت به آنتی بیوتیک سیپروفلوکساسین و ۶۲.۱۲ درصد نسبت به نالیدیکسیک اسید مقاوم بودند. همچنین ۳۸.۷۷ درصد از جدایه های کلبسیلا در برابر سیپروفلوکساسین و ۵۱.۰۲ درصد نسبت به نالیدیکسیک اسید مقاوم بودند. در مطالعه حاضر شیوع ژن های aac (6) -lb-cr، qnrA، qnrB و qnrS در جدایه های اشریشیا کلی به ترتیب ۳۰.۱۸، ۳۷.۷۳، ۶۷.۹۲ و ۳۳.۹۶ درصد و در کلبسیلا به ترتیب ۳۱.۴۲، ۲۲.۸۵، ۶۸.۵۷ و ۳۱.۴۲ درصد گزارش شد.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان دهنده فراوانی نسبتا بالای ژن های qnr در جدایه های اشریشیاکلی و کلبسیلا مقاوم به سیپروفلوکساسین در شهر تهران بود.

کلید واژه: اشریشیا کلی، کلبسیلا، ژن های qnr، ژن aac (6) -Ib-cr

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.