مقایسه مهم‌ ترین ویژگی ‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه مهم‌ ترین ویژگی ‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه مهم‌ ترین ویژگی ‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه مهم‌ ترین ویژگی ‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه مهم‌ ترین ویژگی ‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۷

در این پژوهش، به ‌منظور بررسی کیفیت میوه سیب ‌های گوشت ‌قرمز و گلاب، دو ژنوتیپ سیب گوشت‌ قرمز ایرانی از شهرستان شاهرود و چهار رقم سیب گلاب و رقم تجاری ’گالا‘ به‌عنوان رقم شاهد از شهرستان دماوند در تابستان سال ۱۳۹۱ انتخاب شد. ویژگی ‌های فیزیکی میوه شامل طول و قطر میوه، وزن تر و درصد ماده خشک، سفتی، رنگ و مولفه ‌های ان برای هر یک از ژنوتیپ ‌ها و ارقام اندازه‌گیری شد. از بین خواص شیمیایی، مواد جامد محلول(TSS) ، اسید قابل تیتراسیون (TA)، نسبت TSS/TA، محتوای فنول کل و قدرت ضداکسایشی تعیین شد. بیشترین درصد ماده خشک در سیب‌ های گوشت ‌قرمز ’بکران‘ و ’بسطام‘ به ‌ترتیب با ۱۵.۴۴ و ۱۵.۰۷ و نیز بیشترین و کمترین سفتی در سیب گوشت ‌قرمز ’بکران‘ و ’گلاب کرمانشاه‘ به ترتیب با ۵.۶۵ و ۲.۸۲ نیوتن بر میلی ‌متر مربع بود. محتوای فنول کل در ژنوتیپ ‌های گوشت ‌قرمز ’بکران‘ و ’بسطام‘ به ترتیب۴۴۸۱.۱ و ۴۰۱۱.۷۳ میلی ‌گرم گالیک اسید در ۱۰۰ گرم وزن تر میوه بالاتر بود. کمترین مقدار فنول در رقم ’اطلسی‘ با ۲۵۹۶.۰۵ میلی ‌گرم گالیک اسید در ۱۰۰ گرم وزن تر میوه مشاهده شد. بیشترین میزان IC50، مربوط به سیب گوشت ‌قرمز ’بکران‘ و ارقام ’گلاب کرمانشاه‘ و ’گالا‘ بود. ازآنجا که ایران یکی از تولیدکنندگان اصلی سیب است، اما از لحاظ صادرات در جایگاه درخور توجهی قرار نگرفته است، استفاده از ارقام بومی با خصوصیات فیزیکوشیمیایی بهتر می ‌تواند سبب تقویت جایگاه صادرات سیب شود.

کلید واژه: سیب، سیب گوشت‌ قرمز، محتوای فنول کل، میزان مهارکنندگی DPPH، ویژگی ‌های فیزیکوشیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.