تاثیر کم ‌ابیاری و اسید سالیسیلیک بر اسانس و آنزیم‌ های آنتی ‌اکسیدان در گیاه رازیانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کم ‌ابیاری و اسید سالیسیلیک بر اسانس و آنزیم‌ های آنتی ‌اکسیدان در گیاه رازیانه دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کم ‌ابیاری و اسید سالیسیلیک بر اسانس و آنزیم‌ های آنتی ‌اکسیدان در گیاه رازیانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کم ‌ابیاری و اسید سالیسیلیک بر اسانس و آنزیم‌ های آنتی ‌اکسیدان در گیاه رازیانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کم ‌ابیاری و اسید سالیسیلیک بر اسانس و آنزیم‌ های آنتی ‌اکسیدان در گیاه رازیانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۲۰

به ‌منظور بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) تحت شرایط کم ‌آبی، آزمایشی به‌ صورت کرت ‌های خردشده در قالب طرح مربع لاتین با سه تکرار، در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید باهنر کرمان در سال ۱۳۹۱ به اجرا درامد. فاکتور اصلی، آبیاری در سه سطح (۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد ظرفیت زراعی)؛ و فاکتور فرعی، غلظت اسید سالیسیلیک در سه سطح (صفر، ۰.۵و یک میلی ‌مولار) درنظر گرفته شد. محلول ‌پاشی اسید سالیسیلیک در مرحله چهاربرگی و قبل از اعمال تیمار آبیاری انجام گرفت. کم ‌ابیاری سبب کاهش معنادار عملکرد دانه، درصد و عملکرد اسانس و افزایش معنادار آنزیم ‌های سوپراکسید دیسموتاز و گایاکول پراکسیداز نسبت به تیمار شاهد شد. با افزایش غلظت اسید سالیسیلیک، افزایش معناداری در عملکرد دانه، درصد و عملکرد اسانس و انزیم ‌های سوپراکسید دیسموتاز و گایاکول پراکسیداز نسبت به تیمار شاهد دیده شد. همچنین اثر متقابل کم ‌ابیاری در اسید سالیسیلیک بر عملکرد دانه، عملکرد اسانس و آنزیم‌ های آنتی ‌اکسیدان معنادار بود. افزایش آنزیم ‌های آنتی ‌اکسیدان نشان ‌دهنده کاهش خسارت اکسیداتیو و نقش اسید سالیسیلیک در افزایش تحمل رازیانه در برابر کمبود آب است.

کلید واژه: سوپراکسید دیسموتاز، صفات بیوشیمیایی، صفات فیزیولوژیکی، عملکرد اسانس، گایاکول پراکسیداز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.