شناسایی موانع مرتبط با نگرش تغذیه ای افراد مبتلا به سندرم متابولیک با رویکرد کیفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی موانع مرتبط با نگرش تغذیه ای افراد مبتلا به سندرم متابولیک با رویکرد کیفی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی موانع مرتبط با نگرش تغذیه ای افراد مبتلا به سندرم متابولیک با رویکرد کیفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی موانع مرتبط با نگرش تغذیه ای افراد مبتلا به سندرم متابولیک با رویکرد کیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی موانع مرتبط با نگرش تغذیه ای افراد مبتلا به سندرم متابولیک با رویکرد کیفی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۱۲

اهداف سندرم متابولیک خطر بیماری های قلبی عروقی و دیابت را افزایش می دهد. تغییرات شیوه زندگی به خصوص رژیم غذایی از مسائل مهم در پیشگیری و درمان این سندرم است. مطالعه حاضر با هدف شناسایی موانع مرتبط با نگرش تغذیه ای افراد مبتلا به سندرم متابولیک انجام گرفته است. مواد و روشها این مطالعه به صورت کیفی انجام شد. در مجموع شش بحث گروهی متمرکز در ماه های فروردین تا خرداد ۱۳۹۲ در کلینیک تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره) شهر مهاباد انجام گرفت. شرکت کنندگان این مطالعه شامل ۳۶ مرد و زن متاهل با سطوح تحصیلی مختلف در سنین ۲۰ تا ۵۰ سال بودند که بر اساس معیار فدراسیون بین المللی دیابت، مبتلا به سندرم متابولیک بودند و مطابق نمونه گیری هدف دار انتخاب شدند. اطلاعات به دست آمده از بحث های گروهی متمرکز ضبط شد و بلافاصله روی کاغذ نگاشته شد. برای تحلیل نتایج مصاحبه ها از روش تحلیل محتوا استفاده شد.یافتهها بر اساس تجزیه وتحلیل داده ها، موانع مرتبط با نگرش تغذیه ای افراد مبتلا به سندرم متابولیک شناسایی و دسته بندی شد که شامل ارتباط تغذیه و اجزای سندرم متابولیک، چربی ها و روغن ها، نمک، لبنیات، غلات، نوشیدنی های قندی و شیرینی جات، گوشت و درنهایت وعده های غذایی و میان وعده ها بود.نتیجهگیری نتایج این مطالعه موانع مرتبط با نگرش تغذیه ای افراد مبتلا به سندرم متابولیک را نشان می دهد که می تواند در طراحی برنامه های آموزش تغذیه به بیماران مدنظر قرار گیرد و در پیشگیری از عوارض متعاقب این سندرم نیز موثر باشد.

کلید واژه: نگرش تغذیه ای، سندرم متابولیک، مطالعه کیفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.