آگاهی رابطان بهداشتی شهرستان دماوند در خصوص ایمنی غذایی: یک مطالعه مبتنی بر راهنمای سازمان جهانی بهداشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آگاهی رابطان بهداشتی شهرستان دماوند در خصوص ایمنی غذایی: یک مطالعه مبتنی بر راهنمای سازمان جهانی بهداشت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آگاهی رابطان بهداشتی شهرستان دماوند در خصوص ایمنی غذایی: یک مطالعه مبتنی بر راهنمای سازمان جهانی بهداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آگاهی رابطان بهداشتی شهرستان دماوند در خصوص ایمنی غذایی: یک مطالعه مبتنی بر راهنمای سازمان جهانی بهداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آگاهی رابطان بهداشتی شهرستان دماوند در خصوص ایمنی غذایی: یک مطالعه مبتنی بر راهنمای سازمان جهانی بهداشت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طلوع بهداشت

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: بیماری های منتقله از غذا معمولا به دلیل آلودگی میکروبی یا سموم موجود در طبیعت ایجادشده و با ورود این میکروارگانیسم ها (باکتری ها، ویروس ها، انگل ها) و یا مواد شیمیایی از طریق آب و غذای آلوده به انسان منتقل می شود. مواد غذایی ناسالم زمینه ساز بیش از ۲۰۰ بیماری از بیماری های اسهالی تا انواع مختلفی از سرطان ها می باشند. لذا ایمنی مواد غذایی یک اولویت بهداشت عمومی است. مطالعه حاضر باهدف تعیین میزان آگاهی رابطان بهداشتی شهرستان دماوند درباره ایمنی غذایی با توجه به راهنمای سازمان جهانی بهداشت انجام گرفته است.روش بررسی: مطالعه مقطعی حاضر به صورت توصیفی- تحلیلی می باشد که گروه هدف آن، رابطان بهداشت مراکز بهداشتی درمانی شهرستان دماوند از توابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده است. تعداد کل شرکت کنندگان در این بررسی ۱۰۹ نفر بود که به روش سرشماری و با رضایت داوطلبانه و آگاهانه وارد مطالعه گردیدند. ابزار جمع آوری داده ها، پرسشنامه محقق ساخته شامل ۱۳ سوال در مورد مشخصات دموگرافیک و ۲۴ سوال در خصوص ایمنی غذایی بر مبنای راهنمای سازمان جهانی بهداشت بود. داده ها به کمک نرم افزار SPSS- 18 و آزمون های آماری آنالیز واریانس یک طرفه، تی تست و همبستگی اسپیرمن تجزیه وتحلیل گردید.یافته ها: تعداد رابطان شرکت کننده ۱۰۹ نفر با میانگین سنی ۴۴.۷۵±۹.۹۸ سال بود. میانگین نمره آگاهی رابطان در خصوص ایمنی غذایی (۵ کلید دستیابی به غذای سالم تر و ایمن تر) ۳۵.۸۷±۶.۲۲ بود. سطح آگاهی ۷۷ نفر (۷۱ درصد) از رابطان در حد خوب بود. در این مطالعه بین آگاهی با وضعیت تاهل، سن، تحصیلات، سابقه کار، شغل و تحصیلات همسر رابطه معنی داری دیده نشد (P>0.05) بحث و نتیجه گیری: آگاهی رابطان در مورد برخی آیتم های ایمنی غذایی در حد خوب بود و در برخی موارد مانند نحوه نگهداری مواد غذایی، راه های انتقال میکروب، درجه حرارت مناسب برای پخت گوشت و غیره آگاهی کمی وجود دارد که در این رابطه اجرای برنامه های آموزشی جهت بالا بردن اطلاعات و آگاهی های جایگاه رابطان بهداشتی پیشنهاد می شود.

کلید واژه: آگاهی، رابطان بهداشتی، ایمنی غذایی، دماوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.