اثر مصرف نوشیدنی کاکوتی بر ظرفیت توتال آنتی اکسیدان، تیول تام و مالون دی آلدئید متعاقب یک جلسه فعالیت ورزشی دختران غیرفعال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مصرف نوشیدنی کاکوتی بر ظرفیت توتال آنتی اکسیدان، تیول تام و مالون دی آلدئید متعاقب یک جلسه فعالیت ورزشی دختران غیرفعال دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مصرف نوشیدنی کاکوتی بر ظرفیت توتال آنتی اکسیدان، تیول تام و مالون دی آلدئید متعاقب یک جلسه فعالیت ورزشی دختران غیرفعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مصرف نوشیدنی کاکوتی بر ظرفیت توتال آنتی اکسیدان، تیول تام و مالون دی آلدئید متعاقب یک جلسه فعالیت ورزشی دختران غیرفعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مصرف نوشیدنی کاکوتی بر ظرفیت توتال آنتی اکسیدان، تیول تام و مالون دی آلدئید متعاقب یک جلسه فعالیت ورزشی دختران غیرفعال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۹

مقدمه: کاکوتی به علت داشتن میزان فنلی و فلاونوئیدی بالا می تواند برای مقابله با استرس اکسیداتیو مفید باشد.هدف: تحقیق حاضر به منظور تعیین اثر نوشیدنی کاکوتی بر ظرفیت ضداکسایشی تام، تیول تام و مالون دی آلدئید پس از یک وهله فعالیت وامانده ساز در دختران غیرفعال انجام شد.روش بررسی: ۲۰ دختر غیرفعال (۲۲±۲ سال، درصد چربی %۱۷±۲ و اکسیژن مصرفی بیشینه ۳۵±۲ میلی لیتر/کیلوگرم/دقیقه) در دو گروه دریافت کننده نوشیدنی کاکوتی و گروه کنترل جایگزین شدند. نوشیدنی کاکوتی بصورت دمکرده ۴۸ ساعت قبل از فعالیت ورزشی (در سه وعده ۲ گرم در ۲۰۰ میلی لیتر آب جوش برای هر نفر) در گروه کاکوتی مصرف شد. گروه کنترل نیز شبه نوشیدنی مصرف نمودند. سپس آزمودنی ها تست بروس را بر روی نوارگردان انجام دادند. داده ها به صورت میانگین و انحراف استاندارد با نرم افزار SPSS 18 آزمون تحلیل واریانس مکرر و آزمون تعقیبی بونفرونی در سطح معنی داری پنج درصد بررسی شدند.نتایج: نتایج حاکی است که مصرف نوشیدنی کاکوتی در حالت پایه بر مالون دی آلدئید تاثیر معنی داری نمی گذارد (P>0.05). به علاوه، فعالیت هوازی باعث افزایش معنی دار مالون دی آلدئید و کاهش معنی داری ظرفیت ضداکسایشی شد (P<0.05)؛ با این حال، دامنه ی افزایش مالون دی آلدئید و کاهش توان ضداکسایشی گروه د نوشیدنی کاکوتی پس از انجام فعالیت کمتر از گروه شبه نوشیدنی بود (P<0.05).نتیجه گیری: بر اساس یافته های حاضر می توان نتیجه گرفت که نوشیدنی کاکوتی به صورت کوتاه مدت می تواند با افزایش ظرفیت ضداکسایشی تام پایه، از تغییرات نامطلوب برخی شاخص های آسیب های فشار اکسایشی ناشی از انجام فعالیت هوازی وامانده ساز در دختران غیرفعال بکاهد.

کلید واژه: پراکسیداسیون لیپیدی، ظرفیت ضداکسایشی، فشار اکسایشی، کاکوتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.