ارزیابی ریسک سرطان زایی و غیرسرطان زایی باقیمانده DDT و متابولیت های آن در شیر پاستوریزه در جمعیت عمومی شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ریسک سرطان زایی و غیرسرطان زایی باقیمانده DDT و متابولیت های آن در شیر پاستوریزه در جمعیت عمومی شهر تهران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ریسک سرطان زایی و غیرسرطان زایی باقیمانده DDT و متابولیت های آن در شیر پاستوریزه در جمعیت عمومی شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ریسک سرطان زایی و غیرسرطان زایی باقیمانده DDT و متابولیت های آن در شیر پاستوریزه در جمعیت عمومی شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ریسک سرطان زایی و غیرسرطان زایی باقیمانده DDT و متابولیت های آن در شیر پاستوریزه در جمعیت عمومی شهر تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت و محیط زیست

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: آفت کش های ارگانوکلره دسته ای از ترکیبات مختل کننده غدد درون ریز هستند که باعث ایجاد طیف وسیعی از عوارض سلامتی در انسان و نیز سرطان می شوند. بطور کلی غذاهای چرب با منشاء حیوانی مانند شیر و محصولات لبنی منبع اصلی مواجهه انسان با سموم آفت کش ارگانوکلره به ویژه DDT و متابولیت های آن است. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی میزان مواجهه جمعیت عمومی ساکن در شهر تهران با DDT و متابولیت های آن از طریق مصرف شیر پاستوریزه و نیز نهایتا ارزیابی ریسک سرطان زایی و غیرسرطان زایی ناشی از این میزان مواجهه است.روش بررسی: میزان باقیمانده آفت کش DDT و متابولیت های آن در ۶۰ نمونه از شیرهای پاستوریزه تجاری پر چرب (۳ درصد چربی) توسط کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی اندازه گیری شد. ارزیابی ریسک سرطان زایی و غیرسرطان زایی نیز توسط روش های استاندارد بین المللی محاسبه گردید.یافته ها: DDT و متابولیت های آن در تمامی نمونه های مورد آزمون یافت شد و محدوده غلظتی آن برابر با ۰.۰۰۱۵mg/L تا ۰.۲۸ و میانگین غلظت باقیمانده آفت کش ها به ترتیب برای pdde، O، P-DDE، p، P-DDT، p، P-DDD، p، برابر با ۰.۰۵±۰.۰۳، ۰.۱۵±۰.۰۸، ۰.۰۹±۰.۰۵ و ۰.۰۵±۰.۰۲mG/L است. میزان میانگین تخمینی محاسبه شده برای دریافت روزانه باقیمانده DDT و متابولیت های آن از طریق مصرف شیر در جمعیت عمومی در محدوده ۰.۰۰۰۰۶ الی ۰.۰۰۰۲mg/kg/dayاست که این میزان پایین تر از حد میزان دریافت مجاز روزانه برای عوارض غیرسرطان زایی است. بنابراین ریسک خطر محاسبه شده برای عوارض غیرسرطان زایی کمتر از ۱ و در محدوده ایمن بود. با این وجود ریسک تجمعی محاسبه شده در بدترین شرایط بر اساس ماکزیمم غلظت مشاهده شده بیش از ۱ بود. از نظر ریسک سرطان زایی نیز میزان مواجهه جمعیت عمومی از نظر ریسک سرطان اضافی در محدوده ایمن ارائه شده توسط سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا است.نتیجه گیری: بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه، جمعیت عمومی همچنان با DDT و متابولیت های آن مواجهه دارند، بنابراین پایش و اندازه گیری این ترکیبات در تمام گروه های سنی به ویژه کودکان توصیه می شود.

کلید واژه: شیر پاستوریزه، ارزیابی ریسک، باقیمانده آفت کش ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.