بررسی اثر حفاظتی عصاره هیدروالکلی میوه گیاه هل سبز (.Elettaria cardamomum L) بر سطح سرمی آنزیم ها و تغییرات مورفولوژیک کبدی در موش های صحرایی نر القا شده با سرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر حفاظتی عصاره هیدروالکلی میوه گیاه هل سبز (.Elettaria cardamomum L) بر سطح سرمی آنزیم ها و تغییرات مورفولوژیک کبدی در موش های صحرایی نر القا شده با سرب دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر حفاظتی عصاره هیدروالکلی میوه گیاه هل سبز (.Elettaria cardamomum L) بر سطح سرمی آنزیم ها و تغییرات مورفولوژیک کبدی در موش های صحرایی نر القا شده با سرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر حفاظتی عصاره هیدروالکلی میوه گیاه هل سبز (.Elettaria cardamomum L) بر سطح سرمی آنزیم ها و تغییرات مورفولوژیک کبدی در موش های صحرایی نر القا شده با سرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر حفاظتی عصاره هیدروالکلی میوه گیاه هل سبز (.Elettaria cardamomum L) بر سطح سرمی آنزیم ها و تغییرات مورفولوژیک کبدی در موش های صحرایی نر القا شده با سرب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)

تعداد صفحات :۱۷

سابقه و هدف: گیاهان دارویی در طب سنتی از دیرباز به دلیل داشتن ترکیبات شیمیایی طبیعی و موثر مورد توجه بوده است. هل یکی از گیاهان دارویی با کاربرد زیاد می باشد. در این پژوهش به بررسی عصاره هیدروالکلی میوه گیاه هل سبز بر میزان ترشح آنزیم های کبدی در موش های صحرایی نر نژاد ویستار القا شده با استات سرب پرداخته شد.مواد و روش ها: در این بررسی ۳۶ سر موش صحرایی نر در محدوده وزنی ۲۲۰ تا ۲۵۰ گرم تهیه و به شش گروه، کنترل، شاهد، تیمار ۲، ۱ و ۳ و کنترل مثبت بطور تصادفی تقسیم شدند. موش های گروه های شاهد و تیمار شده به مدت چهار هفته تحت درمان با استات سرب (به میزان ۵۰۰ ppm) قرار گرفتند. پس از القا مسمومیت موش های گروه تجربی به مدت یک هفته با عصاره هل درمان شدند. در پایان از همه موش ها خون گیری مستقیم از قلب جهت اندازه گیری آنزیم های آلانین آمینوترانسفراز، آسپاراتات آمینو ترانسفراز و گاماگلوتامین ترانسفراز و آلکالین فسفاتاز انجام شد. نمونه بافتی کبد جهت مطالعات بافت شناسی جدا گردید. داده با استفاده از روش آماری ANOVA مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: این مطالعه نشان داد استات سرب سبب افزایش معنی دار ترشح آنزیم های آلانین آمینوترانسفراز، آسپاراتات آمینو ترانسفراز و گاماگلوتامین ترانسفراز و آلکالین فسفاتاز (p<0.01 و p<0.001) در کبد شد که اثر مخرب دارد. هم چنین عصاره هل سبب کاهش معنی دار آنزیم های آلانین آمینوترانسفراز، آسپاراتات آمینو ترانسفراز و گاماگلوتامین ترانسفراز (p<0.001) می گردد که اثر بهبود بخش دارد.استنتاج: این مطالعه نشان داد که عصاره هیدروالکلی میوه گیاه هل حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و فلاونوییدی محافظت کننده از روند مخرب افزایش آنزیم های کبدی در مقابل اثرات سمی استات سرب می باشد.

کلید واژه: آنزیم کبدی، عصاره هل، استات سرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.