ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: فرآورده های لبنی به عنوان یک منبع پروتئینی با ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه ای در تغذیه انسانی دارند وه دلیل حساس بودن این فرآورده ها، اطمینان از کیفیت بهداشتی و شیمیایی آنها یک ضرورت به شمار می رود. هدف از مطالعه حاضر، بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی دراستان زنجان بین سال های۳۹۰ تا ۱۳۹۲ بود.مواد و روش ها: در مجموع ۱۰۱ نمونه شیر پاستوریزه و ۶۳ نمونه دوغ پاستوریزه مورد بررسی قرار گرفت. نمونه برداری و آزمایشات شیمیایی و میکروبی بر اساس استاندارد ملی ایران به انجام رسید و آنالیزهای آماری با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۸ به انجام رسید.یافته ها: از کل نمونه های شیر پاستوریزه، یک نمونه (%۰.۹۹) از نظر ویژگی اسیدیته، ۱۰ نمونه (%۹.۹) از نظر ماده خشک بدون چربی و ۹ نمونه (%۸.۹۱) از نظر ویژگی دانسیته، غیرمنطبق با استاندارد ملی بود. بررسی بار میکروبی این نمونه ها نشان دهنده عدم آلودگی با انواع میکروارگانیسم ها (میکروب های هوازی، کلی فرم ها، اشریشیاکلی) بود. همچنین درنمونه های دوغ پاستوریزه، ۱۰۰ درصد نمونه ها از لحاظ ویژگی اسیدیته و pH منطبق با استاندارد و از نظر ماده خشک بدون چربی تنها در ۲ نمونه (%۳.۱۷)، مقادیر بیش تر از مقدار پیشنهاد شده در استاندارد مشاهده شد. دربررسی وضعیت بار میکروبی نیز در یک نمونه (%۱.۵۸) مقدار شمارش کلی فرم ها و در ۵ نمونه (%۷.۹۳) مقدار آلودگی به کپک و مخمر بیش تر از مقدار پیشنهاد شده در استاندارد بوده است.نتیجه گیری: یافته های حاصل از این بررسی نشان داد که از نظر بار میکروبی، بخش عمده ای از محصول شیر و دوغ پاستوریزه تولید شده درسطح استان زنجان از سطح کیفی مطلوبی برخوردار است. با این حال در مورد ویژگی های شیمیایی شیر پاستوریزه، باید نظارت کنترلی مستمر ودقیقی وجود داشته باشد.

کلید واژه: آلودگی میکروبی، دوغ پاستوریزه، شیر پاستوریزه، کیفیت شیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.