استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولترا سوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولترا سوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولترا سوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولترا سوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولترا سوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۲۴

مقدمه: علیرغم وجود خاصیت آنتی اکسیدانی بالا در ضایعات کاهو، هیچ گزارشی در مورد ارزیابی عصاره آنتی اکسیدانی آن در پایدارسازی روغن های خوراکی موجود نمی باشد. بنابراین اهداف این پژوهش، بررسی بازیابی عصاره آنتی اکسیدانی از برگ های خارجی کاهو به عنوان ضایعات این محصول از طریق استخراج اولتراسونیک و ارزیابی تاثیر آنتی اکسیداتی و عصاره مذکور بود.مواد و روش ها: استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از نمونه پودر شده ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند با حلال اتانول / آب (۷۰:۳۰ حجمی / حجمی) در دمای ۵۰oC، زمان ۳۰ دقیقه، فرکانس ۴۰ کیلو هرتز و نسبت ماده جامد به حلال ۱:۲۰ (وزنی / حجمی) صورت گرفت. راندمان استخراج، مقدار ترکیبات فنولیک کلوIC50 عصاره تعیین شد، سپس عصاره به روغن تالواولئین افزوده شد. آثار حفاظتی غلظت های مختلف عصاره (۰، ۴۰۰، ۸۰۰، ۱۰۰۰ و ppm2000) در پایدارسازی روغن تالواولئین ازطریق پایش تغییر اتاندیس های پراکسید، پاراآنیزیدین، توتوکسونیز شاخص پایداری اکسیداتیو تحت اکسیداسیون تسریع یافته، ارزیابی و فعالیت آنتی اکسیدانی غلظت های مختلف عصاره در پایدارسازی روغن تالواولئین با آنتی اکسیدان ‌های سنتتیک BHA و (۲۰۰ ppm) BHT مقایسه گردید.یافته ها: راندمان استخراج، مقدار ترکیبات فنولیک کلوIC50 عصاره به ترتیب ۳۰.۴۵±۱.۲۰%، ۶۰۰.۱۵±۶.۲۹ (mg GAE/100g DW) و ۱۷۴.۰۵ ppm تعیین شد. نتایج نشان داد که این عصاره آنتی اکسیدانی (در غلظت ۲۰۰۰ ppm) دارای عملکردی به خوبی آنتی اکسیدان (۲۰۰ ppm) BHT در به تاخیر انداختن فساد اکسیداتیو تالواولئین می باشد.نتیجه گیری: عصاره آنتی اکسیدانی ضایعات کاهو می تواند به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی جهت به تاخیر انداختن سرعت اکسیداسیون روغن های خوراکی مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: استخراج به کمک اولتراسوند، پایداری اکسیداتیو، تالواولئین، ضایعات کاهو، عصاره آنتی اکسیدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.