عوامل موثر بر گرایش به مصرف فست فودها (غذاهای آماده) در نوجوانان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل موثر بر گرایش به مصرف فست فودها (غذاهای آماده) در نوجوانان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل موثر بر گرایش به مصرف فست فودها (غذاهای آماده) در نوجوانان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل موثر بر گرایش به مصرف فست فودها (غذاهای آماده) در نوجوانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل موثر بر گرایش به مصرف فست فودها (غذاهای آماده) در نوجوانان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات نظام سلامت

تعداد صفحات :۸

مقدمه: مصرف غذاهای آماده توسط دانش آموزان دبیرستانی رو به افزایش است. این مطالعه با هدف، بررسی عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در نوجوانان شهر سنندج انجام شد.روش ها: در مطالعه مقطعی حاضر، ۵۵۳ دانش آموز دبیرستان های شهر سنندج به صورت تصادفی انتخاب شدند. داده ها توسط پرسش نامه ای که روایی و پایایی آن تایید شده بود، جمع آوری گردید و در نهایت، با استفاده از آزمون های آماری ۲c و Independent t در نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: ۶۹.۸ درصد افراد حداقل یک بار در هفته غذای آماده مصرف می کردند. نوع غذای آماده مصرفی در دو جنس متفاوت بود (P<0.001). رابطه آماری معنی داری بین تحصیلات مادر و آگاهی نوجوانان از غذای آماده وجود داشت (P<0.050).نتیجه گیری: با توجه به نقش مهم اعضای خانواده و به ویژه مادر بر انتخاب غذای نوجوانان و اثر سواد مادر در میزان آگاهی و گرایش دانش آموزان به مصرف غذای آماده، توجه بیشتر به ارتقای سطح آگاهی مادران می تواند راهکار مهمی در کاهش مصرف غذاهای آماده محسوب شود.

کلید واژه: غذای آماده، نوجوان، دانش آموزان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.