شناسایی راهبردهای توسعه اشتغال در مناطق روستایی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: دهستان بدر، شهرستان روانسر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی راهبردهای توسعه اشتغال در مناطق روستایی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: دهستان بدر، شهرستان روانسر) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی راهبردهای توسعه اشتغال در مناطق روستایی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: دهستان بدر، شهرستان روانسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی راهبردهای توسعه اشتغال در مناطق روستایی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: دهستان بدر، شهرستان روانسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی راهبردهای توسعه اشتغال در مناطق روستایی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: دهستان بدر، شهرستان روانسر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : راهبردهای توسعه روستایی

تعداد صفحات :۲۰

هدف از پژوهش حاضر، که به لحاظ ماهیت و روش به ترتیب از نوع تحقیقات کاربردی و توصیفی تحلیلی است، ارائه راهکارهای توسعه اشتغال در روستاهای دهستان بدر است. ابزار اصلی پژوهش پرسشنامه محقق ساخته و جهت دستیابی به اهداف پژوهش، محققان از نظرات ۲۳ کارشناس مرتبط با امور روستایی شهرستان روانسر بهره گرفته اند. نتایج پژوهش نشان می دهد نطقه مورد مطالعه دارای ۲۳ نقطه قوت (با امتیاز نهایی ۱.۸۰۰) و ۲۵ فرصت (با امتیاز نهایی ۱.۹۳۳) جهت توسعه اشتغال است. در حالی که روستاهای دهستان بدر با ۳۵ نقطه ضعف (با امتیاز نهایی ۱.۹۴۶) و ۱۶ تهدید (با امتیاز نهایی ۱.۹۹۳) برای توسعه اشتغال مواجه می باشند. در مجموع نتایج، با توجه فزونی نقاط ضعف و تهدیدات بر نقاط قوت و فرصت ها در محدوده مورد مطالعه، نشان می دهد استراتژی تدافعی (WT)، در اولویت استراتژی های توسعه اشتغال در روستاهای دهستان بدر می باشد. بنابراین در ارائه راهکارهای توسعه اشتغال در نواحی روستایی محدوده مورد مطالعه تضعیف نقاط ضعف درونی (مانند کمبود سرمایه اولیه در دسترس روستاییان با وزن نهایی ۰.۱۳۶، وجود دلالان و واسطه ها با وزن نهایی ۰.۱۰۵) و تهدیدهای بیرونی (مانند سرمایه محدود در دست روستاییان با وزن نهایی ۰.۲۷۲ و بالا رفتن هزینه های تولید با وزن نهایی ۰.۲۶۲) با وزن نهایی بیشتر، امری ضروری می باشد. در نهایت با توجه به یافته های پژوهش، راهکارهای کاربردی و موثری، که در ارائه آن ها تکیه اصلی بر محدود کردن نقاط ضعف و تهدیدات شناسایی شده می باشند، در جهت توسعه اشتغال در روستاهای دهستان بدر ارائه گردیده است.

کلید واژه: توسعه روستایی، اشتغال، راهکارهای توسعه اشتغال، دهستان بدر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.